Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
„Седум дена за вечност“ - од Марк Леви, многу интересна книга во која Господ и Ѓаволот ја одигруваат последната битка за превласт на доброто или злото со Земјата и тоа преку своите најдобри агенти.

Москва од Валентин Черних...се работи за три девојки кои идат во Москва и се борат да успеат во животот.

Москва од Валентин Черних...се работи за три девојки кои идат во Москва и се борат да успеат во животот.

Јас неа штотуку ја дочитав. Сега ја читам "Relentless" од Simon Kernick. На англиски ми е

Никогаш повеќе излажан - Дејвид Либерман

P.S. I love you (na srpski) Pravilo broj eden za ubuduce... Ne gledajte film pred da ja procitate knigata.... Ke vi se vrtat istite likovi kako na filmot i vozbudata e napolovina splasnata... Inace recenzija za knigata..Zenski roman, ne e los, no sepak ke se navratam na ona gore - da ne go gledav filmot ke bese sigurno daleku poubav.

Само што ја дочитав Сидарта од Хесе, сеа ќе ја почнам Бесот на ангелите од Сидни Шелдон..

ангели и демони од ден браун, ама ја читам веќе цела вечност бидејќи е на српски и плус на компјутер ми е.
исто така ја читам и терорист ид џон апдајк а само что ја прочитав
менаџер на мафијашки начин

Ги препрочитувам сите детски збирки поезија на Ненад Џамбазов, ми дојде смешно некако...Сите тие рими, спомени...:)Ама фино ми е.

Шолја чај од Ејми Ефрон - интересна книга.

Идиот, од Достоевски. До пола сум ама чувствувам дека до вечер ке ја прочитам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom