Каков крвен притисок имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
низок. Ама пулсот ми е секогаш 90+.

Не мерам такво чудо пошто дома од мајка ми и баба ми гла неможев да кренам (чат пат и некоја комшивка) од тоа АЈ ДА МИ МЕРИШ ПРИТИСОК ... мене нормален ми е дур сум здрав и жив.

Јас имам 60 со 90 и затоа сум ко поспана цела цел живот, али затоа имам проблеми со забрзан пулс:toe: Ми имаат кажано дека имам слаба циркулација па поради тоа срцето морало појше да пумпа...

па зависи кај кој професор имам час :vozbud: ... иначе ми е некаде 80/120

da vi dadam eden sovet .ako vi se snizi pritisokot napitese edna casa crveno vino i za polovina cas rezultati a ako vi e zgolemen edno duplo tursko kafe i se ke bide vo red:smir: :smir:

120/80 a pulsot mi e okolu 80,ama mi se ima dignato mnogu pulsot od napreganje:)mi ima dojdeno i do 150-160 mislam

висок за жал наследно од татко ми од наследи од дедо ми итн итн.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom