Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека на ниеден тим не треба да му биде срам да загуби и биде изрезилен од Милан.

Милан се најаки така да тоа не го прави Јувентус слаб тим едноставно го прави класа послаб тим од Милан. Јувентус е добар тим ама никогаш најдобар.

Forza Milan

Цитати:
”Зеко се разболе после овој пораз на Јуве мислам повеќе не му треба за нервен слом. Зеко немаш образ да се појавиш сеа и да дудлаш за Јуве”
”Милан се најаки така да тоа не го прави Јувентус слаб тим едноставно го прави класа послаб тим од Милан. Јувентус е добар тим ама никогаш најдобар.”
За нервниот слом: ова од лично искуство од крајот на минатата сезона (Милан-Јуве 0-1 и Милан-Ливерпул)?
За класите: 28 титули!

Хехе...ајде ајде, сега имате прилика да ”дудлате” за Милан а имате и секое право. Да победеа Јуве и јас најверојатно ќе го напишев истото.

Како и да е....шала на страна. Искрени честитки за победата на Милан, беше комплетно заслужена и чиста како солза. Јувентус не заслужи да замине непоразен од Сан Сиро вечерва. Тоа е тоа. Разочаран сум од неколку работи.
Најпрво тоа што Јуве како да немаше решителност во офанзивниот дел од играта. Трезеге и Ибрахимовиќ одиграа далеку под своите можности. За Кименти не би сакал многу да коментирам зошто не ни може повеќе да се очекува од него (во него гледам кривец за голот на Пирло зошто таа топка мора да се одбрани). Исто така сум разочаран од доста грубата игра во текот на целиот натпревар. Па толку не се тепаа минатата сезона кога се решаваше титулата. Имаше многу нефер потези - стартот на Муту врз Неста и оној на Турам врз Џилардињо. Кај Милан како и секогаш предничеше Гатузо на кој што мислам дека премногу му се дозволува од страна на судиите а тука е и Инзаги кој крајно неспортски му удри тупаница во фаца на Киелини.

Како и да е. Покрај тоа што сум крајно разочаран поради поразот, среќен сум по првите 10 кола што Јуве е на врвот на Серија А. Поставивме нов рекорд со 9 победи по ред на стартот на сезоната и тоа е за секоја почит. Имаме 2 бода предност.

Лелелеле мајкооооооо Зекооооооооооооооо дружееееееее
Попара , ќутек невиден , абе КИЧМА , ги искилавиа !!!!
ФОРЦА МИЛААААААААН !!!!!!!! :music3::music3::music3:

Нема зборови , незнам што да кажам , Јуве = камења беа , слабо преслабо !
Неам многу време да јадам гомна сеа се вратив од град , види мо се сутра.

Па па па па КАКО ГО ПОПИЈА !!!!!!!

Абе ти пишав јас порака да гледаме заедно ама не одговори! Ајде те чекам утре на раат да ме изрибаш.

videte nie sme si prvi pa mislam deka ovaa godina ke ostaneme prvi imame 9 pobedi i eden porazu u deset kola so e odlicho taka da koa ke ne spushtite od prvo mesto na tabelata moze da zborite vaka ne!!!!!

Јуве губеше ко “Грчка„

1,Кименти е Каменти. Кривец е за два гола (на Сидорф и на Пирло)

2,Ибрахимович, ве молам повеќе не ми го спомнувајте. Тој е коњ невиден.

3,Дел Пјеро требаше порано да влезе.

4,Не требаше да го извадат Недвед

И искрено, разаочаран сум од ваквата игра на Јувентус. Сега ќе идам на нивниот сајт да видам што имаат обесено.

Поздраф.

Лелелеле чутек мааање!!!! Милам тепачишча, ви'и ти нив азгани.

Форца Виченца, аванти во трета лигааа.

Najprvo Милан си тепа шо си тепа...
ме бендиса Зеко со коментарот реално....браво бате!само што морам да ти кажам дека Гатусо да игра да речам донекаде и грубо само што ниеден старт не му беше за да добие жолт,ако прајем реално муабет се повече и стартовите на Недвед и над другите повеќе тие одеа на тоа да го удрат отколку да тој нив....така да....тоа е тоа...

И ова за другите што велатдека се први таму ќе останеле ....се во свое време батиња....ќе видиме има достас кола до крајот....

И на крај поздрав до сите од Шевченко(кој вка арно шо и јас не играв па 10 ќе ви даевме)

Ќе видиме до крај...убаво викаш, иако уште еднаш ќе кажам дека не ми се верува дека Гатузо не доби ни еден жолт...во секој случај заслужи!

Ајде Пандев сега да им даде 3 гола на Реџина! :)

pozdrav od Milan so rezultat 3:1.... nikakov drug komentar ne e potreben.... caoss

eve bash sea ja izgeleav cela utakmica ja downlorirav od rai uno i shto da kazam nema sho da se vadime nema sho da zborime milan vchera ne zgazi neznam samo zasho nebraneshe buffon ali onoj kimenti e za u kanta direkt moze gogo jovchev da brani bolje. inache za utakmicata delpiero trebashe da bide starter a ne oni volinjana drugo kako be go vadish nedved (moze neam pravo da se lutam ama) i na kraj se soglasuvam so zeko gatuzo zasluzi crven ama toa e toa. ja priznavam pobedata na milan sekoi chestitki ama nishto ne e gotovo
FORZA JUVE

ЛЕЛЕ МОРИ МАЈКО! Беше едно од најдобрите моменти за мене , зачудувачки и прекрасни перформанси од страна на
МИЛАН!

Многу сум горд што тотално го надигравме Јуве со Капело и покрај отсуство на ШЕВА! Неможам да опишам
колку сум задоволен од тактичката дисциплина од страна на одбраната и средината ова беше што јас викам
ФУДБАЛ!!

Па добро дали го видовте СИДОРФ?! Гатузо?! Пирло? Колку само недостигаа вистинските тие. Се преподроди сидорф
имаше толку да покаже и покрај тоа што е мрзелив и што игра само во важни мечеви , но беше навистина нешто
на натпреварот. Гатузо .... што да кажам , МАШИНА , ХИЕНА , нешто со што ќе останеш со отворена уста цел
натпревар. Апсолутно го сакав тоа кога ги крена навивачите да навиваат уштемногу повеќе! Се кладам дека ја гори
крвта на противникот.

Ориентираноста помеѓу одбраната и средината беше најдоброто нешто на натреварот . Не му дадоа на Јуве
ни`малку место за напад не заради одбраната , него и целиот среден ред што исчисти многу од топките
уште пред да стигнат до шеснаесет метри. Според мое мислење тоа е тајната за добра одбрана ,зашто кога ќе
го сопреш противникот уште на средината , ризикот да се прими гол е многу мал. Мислам дека е добро што
Пирло погоди зашто головите даваат голема самодоверба и ги крева од нивната офф-кондиција , нешто
што беше многу очигледно со перформансите на гатузо!

Мечот беше премногу груб со многу насилни стартови! Мислам дека Турам заслужуваше црвен картон за стартот
врз Џила во првото полувреме , каде што и муту требаше некој да му удри БОКС у фаца (мамицата негова наркоманска)
Дида ја смири ситуацијата кога работите станаа комплицирани , неможеш да имаш ништо друго освен почит за
неговиот карактер.

Головите беа ЗАКОН , немам зборови , а се разбира нема ни никој друг , и покрај тоа што не играше ШЕВА!

3-1 намалување на разликата и прв тим што го победил , Што има да барам повеќе ?

ФАЛА МИЛАН !

HIGHLIGHTS !! Обавезно.

http://media2.acmilan.com/200510/2608_bb.wmv

Зеко ти пратив порака , многу бев зафатен деновиве што немав време да отворам и да видам, за да се договоревме ,
навистина ми е жал ама ќе надокнадиме.

Јуве , незнам за нив што да кажам , беа тотално исклучени , надиграни , таков тим да си дозволи да биде
истурен.
Лоша координација во средината , уште повеќе во одбраната со грубата игра на турам и канаваро.
Недвед = џе је лопта !
Груби стартови и нервоза !
КАТАСТРОФА!

Добро е за Милан и за целото првенство со овој пораз на ЈУВЕ !

ПОЗДРАВ!

U1533P6T12D1850970F44DT20051030062218.JPG

123.jpg

>>>Мечот беше премногу груб со многу насилни стартови! Мислам дека Турам заслужуваше црвен картон за стартот
врз Џила во првото полувреме , каде што и муту требаше некој да му удри БОКС у фаца (мамицата негова наркоманска)
Дида ја смири ситуацијата кога работите станаа комплицирани , неможеш да имаш ништо друго освен почит за
неговиот карактер.<<<<

Самата слика погоре покажува дека покрај Муту и неста со тупаницава би заработил црвен картон.
Гатузо? Немам коментар, ако гледавте Раи Дуе после натпревар (Италијанската телевизија) ќе ви биде јасно за што зборувам. Заслужи црвен картон а не доби ниту жолт (иако барем пола од стартовите му беа за жолт).
How1Tzer, изгледа заборави за боксот што Инзаги му го удри на Киелини - во игра без топка намерно го удри со тупаница во лице - кога ова помина неказнето, за стартот на Турам не може да бараш ни фаул а не па картон..нели?

[ муту требаше некој да му удри БОКС у фаца (мамицата негова наркоманска)
nemoj da mrazish nashi igrachi zekooooo mutu ako se vrati u starata forma ke igra pred site ti teknue kako igrashe u parma:cuc: :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom