Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Човеци:pos2:..Опасна утакмица ќе биде со Милан..Не се за потценување..Напротив, очајно им требаат бодови, со петни жили ќе се борат за место во Лигата на Шампионите...Очекувам интересен натпревар...

Abe da iskocime na milan so vtor tim za da bideme ramnopravni ili so tret moze !!!!hahahahahh

Abe da iskocime na milan so vtor tim za da bideme ramnopravni ili so tret moze !!!!hahahahahh

Не ги потценувај Милан..Никогаш...Искрено, мислам дека многу тешка утакмица ќе биди, земајќи го фактот што Милан ОЧАЈНИЧКИ се бори за Лига на Шампиони!

може пато да не игра е ова е добра вест:)

Недвед нема да игра, еве му шанса на Паладино (ако ја добие од Раниери, секако). Исто така се најавува дека и Тиаго ќе игра во првиот тим, ми се свиѓа ова.

може пато да не игра е ова е добра вест:)
Пато сигурно не игра:helou::pirat:
Еве го и составот идеме без Недвед,Зебина,Занети и Андраде:toe:
1 Buffon
2 Birindelli
3 Chiellini
7 Salihamidzic
8 Camoranesi
9 Iaquinta
10 Del Piero
12 Belardi
17 Trezeguet
20 Palladino
21 Grygera
22 Sissoko
23 Nocerino
25 Stendardo
28 Molinaro
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
35 Esposito:pirat:

Тимот што е повикан за средбата со Милан

1 Buffon
2 Birindelli
3 Chiellini
7 Salihamidzic
8 Camoranesi
9 Iaquinta
10 Del Piero
12 Belardi
17 Trezeguet
20 Palladino
21 Grygera
22 Sissoko
23 Nocerino
25 Stendardo
28 Molinaro
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
35 Esposito

можни 11:Буфон,киелини,легро,молинаро,григера,камора,сисоко,ночерино,дел пиеро,трезегол и јакинта може да се избацат и босанецот и тиаго и паладино а стендардо го нема нигде

можни 11:Буфон,киелини,легро,молинаро,григера,камора,сисоко,ночерино,дел пиеро,трезегол и јакинта може да се избацат и босанецот и тиаго и паладино а стендардо го нема нигде

На официјалната го има и Стендардо!:helou:

Не ги потценувај Милан..Никогаш...Искрено, мислам дека многу тешка утакмица ќе биди, земајќи го фактот што Милан ОЧАЈНИЧКИ се бори за Лига на Шампиони!
Abe ne gi podcenuvam ama oni se u ocajna forma kako nikad do sea taka da ne znam bas...

Abe ne gi podcenuvam ama oni se u ocajna forma kako nikad do sea taka da ne znam bas...

Ама и во очајна борба за бодови се..Тоа немој да го забораваш..Милан има поединци што со еден потег можат да решат утакмица..Се можи да биде оваа утакмица...102 се, ако зборуваме искрено!А инаку нормално, сакам 5-0 да победиме:cug:

Абе тие луди ли се.? џовинко ... талентот на италија. инаку со милан само победа ништо друго не се признава :) 2-0 мој тип! не пишам постови додека не заврши

Мислам дека ќе им дадеме бод :uvo: дај боже да грешам ама таква е позицијата на табелата....како и да е ќе не болат грлата од дерење вечер :je:

Ajде да ги пратиме Милан вечер у Куп на УЕФА, да ги запустиме :pos: Шала на страна, нема да биде лесно, иако не се у форма, сепак, голем натпревар е ова. Во предност сме, но ќе видиме... Али едно е сигрурно, со победа дефинитвно сме у ЛШ догодина :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom