Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
se slozvam :). A salihamidzic mislam treba povakje da dobiva sansi kako zamena. Ne znam so e rabotata so nego pocni kako zamena e super a pocni od pocetok kolku i da se trudi nisto :(

И јас сум го заприметил тоа...Во право си...

Za jakinta nemam muabet. ranieri MORA da mudava povekje sansa.
Isto i za tiago. Ocigledno e deka ima napredok vo igrata i ima neverojatni pasovi.
Sisoko :vozbud:Podvizen e kolku za nego i kolku za Tiago (moram da kazamdeka e mnooogu staticen)

Да да...Тиаго покажа добра партија..Добри пасови, накревања и севкупна игра..Мислам дека полека но сигурно се враќа на своите патеки од минатото..За еден натпревар, два..Мислам дека ќе биде огромно засилување..Сисоко, е МАШИНА..Статик или не, сепак во тимот треба и таков играч кој ќе го има насекаде, да трча, да ги прекинува акциите на противникот..Јакинта заслужува прва постава секој натпревар да игра...Има 8гола, а скоро секогаш влегува од клупа(а некогаш не ни влегува)..Мислам дека денес и Молинаро ја имаше ПАРТИЈАТА НА КАРИЕРАТА:vozbud::vozbud:Да е секогаш вака расположен да игра ќе биде добро...Сепак, има надеж за него...:pos2::pos2:

Супер одлично изигравме малце требаше поголема реализација на шанските али ок е Сисоко ѕвериште почна да им се допаѓа и на ултрасите:vozbud:го имаше насекаде од нападот до одбраната...Киелини ја држеше невидено одбраната, Дел Пиеро му дадоа слободни ама не реализира ни еден лош ден сепак имаше добри додавања се на се одлична игра се надевам дека така ке продолжиме и протви Емполи и понатака....ајт:salut::pirat:

Да да...Тиаго покажа добра партија..Добри пасови, накревања и севкупна игра..Мислам дека полека но сигурно се враќа на своите патеки од минатото..За еден натпревар, два..Мислам дека ќе биде огромно засилување..Сисоко, е МАШИНА..Статик или не, сепак во тимот треба и таков играч кој ќе го има насекаде, да трча, да ги прекинува акциите на противникот..Јакинта заслужува прва постава секој натпревар да игра...Има 8гола, а скоро секогаш влегува од клупа(а некогаш не ни влегува)..Мислам дека денес и Молинаро ја имаше ПАРТИЈАТА НА КАРИЕРАТА:vozbud::vozbud:Да е секогаш вака расположен да игра ќе биде добро...Сепак, има надеж за него...:pos2::pos2:

uf . zosto ne uceja na uciliste da koristime prosti ili prostoprosireni recenici. NE si me sfatil.:smir:
Mnogu Staticen e Tiago A sisoko trca za dvajcata. nema muabet za staticnost kaj sisoko eventualno da se pogodi na losa noga i da ne e starten vo momentot.

a molinaro e sekogas takov. ima mali podobruvanja kaj nego vo nafrlanjata. inaku ne gledam nesto plus od nego vo ovaa utakmica osven deka od nego zapocna akcijata za golot.

@PIRAT> mmm ne se slozvam za kielini . mislam deka pravese greski ama za srekja ne bea fatalni (arno napoli ne bea mnogu zainteresirani da dat gol).
A delpjero so da ima dobar den go otepaja.samo od faloj nageo 5 zolti podeli sudijata.

uf . zosto ne uceja na uciliste da koristime prosti ili prostoprosireni recenici. NE si me sfatil.:smir:
Mnogu Staticen e Tiago A sisoko trca za dvajcata. nema muabet za staticnost kaj sisoko eventualno da se pogodi na losa noga i da ne e starten vo momentot.

a molinaro e sekogas takov. ima mali podobruvanja kaj nego vo nafrlanjata. inaku ne gledam nesto plus od nego vo ovaa utakmica osven deka od nego zapocna akcijata za golot.

Не сум те сватил:wink:Океј е..Мислам дека Тиаго полека но сигурно ќе се прилагоди и пак ќе биде оној Тиаго од Лион..Добар е..За Молинаро мој впечаток беше дека добро изигра, односно задоволително..И една асистенција за гол не е мала работа..Сепак добро се избори за таа топка..Ипак, мислам дека Јакинта заслужува малку поголема минутажа!

Писмо за Јувентус со куршум

Ова по се ми изгледа трач..Од нам добро познатата трач.ком

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=623393

btw...Сега ја гледам снимката...Јакинта е гром,многу закон играч...Како им го збучи, смирено...пуффф....Мислам дека човеков заслужува прв тим да игра постојано...

Писмо за Јувентус со куршум

Ова по се ми изгледа трач..Од нам добро познатата трач.ком

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=623393

btw...Сега ја гледам снимката...Јакинта е гром,многу закон играч...Како им го збучи, смирено...пуффф....Мислам дека човеков заслужува прв тим да игра постојано...
:pos2::pos2::pos2:Ништо повеќе од обичен трач вакво писмо беше пратено и до Милан,Интер па сеа и Јуве го пишаа:nenene::pirat:

И на Колина му беше пратено :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom