Insomniac
Evil Macedonian
Емполи го поминуваме па на ред се циганите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кој се циганите ?Емполи го поминуваме па на ред се циганите.
se slozvam. A salihamidzic mislam treba povakje da dobiva sansi kako zamena. Ne znam so e rabotata so nego pocni kako zamena e super a pocni od pocetok kolku i da se trudi nisto
![]()
Za jakinta nemam muabet. ranieri MORA da mudava povekje sansa.
Isto i za tiago. Ocigledno e deka ima napredok vo igrata i ima neverojatni pasovi.
SisokoPodvizen e kolku za nego i kolku za Tiago (moram da kazamdeka e mnooogu staticen)
Да да...Тиаго покажа добра партија..Добри пасови, накревања и севкупна игра..Мислам дека полека но сигурно се враќа на своите патеки од минатото..За еден натпревар, два..Мислам дека ќе биде огромно засилување..Сисоко, е МАШИНА..Статик или не, сепак во тимот треба и таков играч кој ќе го има насекаде, да трча, да ги прекинува акциите на противникот..Јакинта заслужува прва постава секој натпревар да игра...Има 8гола, а скоро секогаш влегува од клупа(а некогаш не ни влегува)..Мислам дека денес и Молинаро ја имаше ПАРТИЈАТА НА КАРИЕРАТАДа е секогаш вака расположен да игра ќе биде добро...Сепак, има надеж за него...:pos2::pos2:
uf . zosto ne uceja na uciliste da koristime prosti ili prostoprosireni recenici. NE si me sfatil.:smir:
Mnogu Staticen e Tiago A sisoko trca za dvajcata. nema muabet za staticnost kaj sisoko eventualno da se pogodi na losa noga i da ne e starten vo momentot.
a molinaro e sekogas takov. ima mali podobruvanja kaj nego vo nafrlanjata. inaku ne gledam nesto plus od nego vo ovaa utakmica osven deka od nego zapocna akcijata za golot.
Тие што гасат Playstation кога ќе освојат титула.:pos2:А кој се циганите ?
едит. Заборавив едни се цигани во Италија
И честито победа![]()
Јувентус - Емполи 1-0
Јакинта 1-0
:pos2::pos2::pos2:Ништо повеќе од обичен трач вакво писмо беше пратено и до Милан,Интер па сеа и Јуве го пишаа:nenene::pirat:Писмо за Јувентус со куршум
Ова по се ми изгледа трач..Од нам добро познатата трач.ком
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=623393
btw...Сега ја гледам снимката...Јакинта е гром,многу закон играч...Како им го збучи, смирено...пуффф....Мислам дека човеков заслужува прв тим да игра постојано...