Најдобрите шоумени во Македонија

Шоумен- ниеден!
Игор беше едно време, сега е само бледа сенка што се држи на стра слава. А тој Тони е невидена антикултуролошка појава, човек со толку ниска интелигенција, без речник, на моменти изгубен во својата глупавос, правење комедија од дебилизам- па на тој човек треба да му се забрани секакво појавување во медиум.
ама тоа ти е каква публика такви шоумени...

вчера видов на македонска телевизија најава-наскоро игор џамбазов водител на пирамида

Igor Dzambazof e legenda coek za shoumen (dzandar zbira) a i nz sho kazuvate za toni, toni ne e nekoj kiznaj kolku profesionalen vo to tuku aj sea nesho mu teknuva odvreme navreme na toni pa praj ili ne toj scenarioto kako sho e taka kazuva ... ne e to to.. igor e legenda

Igor definitivno e najzver!
A so mislte za Marko od Daj Pobrzaj, mene onaka ok mi e deckoto, znae da me nasmee...

И тој е добар, ептен знае да направи да биди забавно.

вчера видов на македонска телевизија најава-наскоро игор џамбазов водител на пирамида

Игор Џамбазов е предобар за тоа шоу...да се разбереме не кажувам дека Пирамида е слабо шоу ама споредено со Српската и Хрватската оваа нашава е тиња..лани кога кажаа дека ке има гледав рдовно на почетокот ама со тек на време се сваќа дека не е поентата да се согласни сите троица гости со едно мислење и цело време да го повторуваат ретко кој со кого се зајаде(кој гледал Српска Пиармида знае како си вадат очи таму)..Плус не чинеше викање на политичари што само си правеа ''митинзи'' на емисијата и на крај добиваа гласови од членовите на нините партии...
Не знам кој победи во циклусот ама мене се ми стана јасно кога дојде Горан Стојков гостин тепаше две-три емисии во ред а пустиот не знае два збора да сврзе едностацно ние не знаеме да гласаме и затоа кај нас Пирамида ке биде тиња..Со надеж дека Игор ке ја оправи и ке испровоцира во таа емисија барем малце да се поаже кај јавните личности зависта што си ја кријат еден од друг.

Игор Џамбазов, Тони Михајловски и Сашко Коцев ... толку :)

Игор Џамбазов, и Тони Михајловски, единствените. :)

Неповторливитееееееееееееееее.....

ИГОР ЏАМБАЗОВ и ТОНИ МИХАЈЛОВСКИИИИИИИИИИИИИ!!!!

Честито златен глобус дечки....

хахахаха

Неповторливитееееееееееееееее.....

ИГОР ЏАМБАЗОВ и ТОНИ МИХАЈЛОВСКИИИИИИИИИИИИИ!!!!

Честито златен глобус дечки....

хахахаха

Па немат шо да се кажвит појке, освен да се согласам со претходнициве мои.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom