Најдобрите шоумени во Македонија

Igor Dzambazov:vozbud:....se razbira!!!
redko se naoga soumen so kvaliteti kako negovite!!!
a Toni.....:nenene:

Па не дека имаме некои посебно убави шоа во Македонијава, ама секако на врвот е Игор Џамбазов зашто секогаш знаел и ке знае да кажува и работи кои се на место. Невкусните и ненаместо шеги на Трендо И Тони воопшто не ме импресионираат, а од женската популација највисоко би ја кренала Веснето Петрушевска, затоа што ми е симпатична и знае да употребува метафори.

Igor Dzambazov i Toni Mihajlovski spored mene se megu najdobrite,a mislam i deka megu niv nema nekoja ogromna razlika...citav nekoi ja spomenuvaa Vesna Petrusevska :toe: mnogu mi e ligava tipkata

За да бидиш шоумен треба да имаш харизма и веднаш луѓето да можат да те забележат...
Тоа според мене го имаат:
1.Игор Џамбазов(2-3 класи подобар од овие подолу)
2.Тони Михајлоски(јак осмех има нема што:icon_lol:)
3.Марко(Дај побрзај)

А за Трендо можам да кажам дека моменти ми наликува дека човекон пред емисија учи се напамет како во 3одд. и на емисијата го кажува тоа во еден здив и продолжува понатаму... Едноставно-Не го бива!

Ej abe Trendo ne go kazav...epten e zakon tipceto posebno koga ke napraj nekoj kafanski muabet vo emisijata...najzakon bese lani so edna zena od igracite koga se najdoa rodnini po babite,mozi ste ja gledale taa epizoda
:vozbud::pos2::vozbud::pos2::vozbud::pos2:

Игор Џамбазов ми се допаѓа.

Hmmm... Trendo ne e soumen luge!!! Trendo e novinar-kolumnist, koj po splet na kataklizma-okolnosti, se nasol vo situacija da vodi Milioner kaj so "natprevaruavacite" ne osvojuvaat poveke od nekolku sitni iljadarcinja...:toe: E, taka i Trendo za malce pogolema paricka, ne pisue vise kolumni tuku probue (na shit nacit) da stane SOUMEN iako na vremeto cela Makedonija mu gi znaese na pamet kolumnite vo "Antena" sto izleguvaa. Zatoa, nali, da ne mesame poimi:vozbud:

Игор Џамбазов е незаменлив,добар е и Тони.
Погоре беше спомнат и онај изрод од човек Бојан 13,што не сакам ни името да му го спомнувам,па не да го споредувам со Игор и компанија

Сите спомнаа...Ќе спомнам и јас...Еве ги 5те топ шоуменс
1.Игор Џамбазов
2.
3.
4.
5.

Игор Џамбазов, Тони Михајловски и Миленко Неделкоски...Трио Гранде!!:vozbud:

Игор Џамбазов definitivno naj legendaren i site sesamo kopija na nego covekot znae se i ima videno se sekoj sto ne me veruva neka zemi i neka ja procita gol covek knigata negova i ke svati mnogu raboti za negoviot zivot i opsto za zivotot... e paaa CITAJTE

Амди бајрам, Шабан ага, како и Али (баба) Ахмети и остала парламентарна братија од сите етникуми.

Бољи шоумени од пратениците нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom