Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ја поминал границата, и тоа баеги.
Ова веќе не е арт.

Кој фрик... Пред да се види во огледало нашминкан како нормален човек вели „I'm a bit scared" :facepalm:
Ок а каде и колку е границата ?
1,2,3 тетоважи ? цел ракав, цели гради, цел грб, цело торзо ?
Што е до граница а што е преку граница ?

Има луѓе така една две тетоважи и се заразува ајде уште една, уште една, уште една и така се додека снема празен простор на кожата. Затоа и не сакам тетовирање, па после на старост не личи да си ишаран целиот.

Ок а каде и колку е границата ?
1,2,3 тетоважи ? цел ракав, цели гради, цел грб, цело торзо ?
Што е до граница а што е преку граница ?
Eyeballs.
Или и ова ти е под граница тебе, артеру? :icon_lol:

Eyeballs.
Или и ова ти е под граница тебе, артеру? :icon_lol:
Не ми е јасно кој ја одредува истата граница ? Тито, Исус, Мао Це Тунг, муџахединине ?!
Типот ако сака да изгледа така тоа е негово право, се додека на нас останатите не не навредува и повредува не е наш проблем.
Башка најверојатно чу во видеото дека работел со деца што значи дека ни околината не го гледа како страшило.
Инаку лично ни мене не ми се свиѓа целата сликовница на него а тоа со очите обоени е врв, но пак ќе кажам негово тело негов избор.

Не ми е јасно кој ја одредува истата граница ? Тито, Исус, Мао Це Тунг, муџахединине ?
Јас ја одредувам море шта ти је, според мои критериуми. Нормално дека субјективна ствар е во прашање, оти фураш идиотизам не ми е јасно :)

Ете според него претпоставувам нема граница. А како што гледам и според тебе нема, пошо си артериште.

Тетовирање на очи е доста опасен зафат, кај многу луѓе резултирало со слепило и други компликации.

Не ми е јасно што фураш со муабетиве али ајде...
Демек ок е сѐ...

што се замарате со типчето, он го сфаќа телото како канвас врз кој слободно се изразува. Нешто што вие старомодни балканци не можете да разберете.

Бришење тетоважи.

Сум слушнал ова се повторува неколку пати за целосно да исчезнат тетоважите за да не остане вакви траги од ласерот кај што биле тетоважите. Точно е тоа?

Последно уредено:
Kolku vreme od prilika bi se cekalo za termin za tetoviranje?

Нешто поново од мене!
a2a3cba4dde9c6c524fb03926e648bf5.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Бришење тетоважи.

Сум слушнал ова се повторува неколку пати за целосно да исчезнат тетоважите за да не остане вакви траги од ласерот кај што биле тетоважите. Точно е тоа?
Да, мора повеќе итерации за да ја тргнат. Ли Прист австралиски бодибилдер знам дека ја тргаше старата тетоважа од лицето за да прави нова, еве после третман слика.
Screenshot_20210710_121456.jpg

Здраво.
Планирам да се тетовирам наскоро, но не знам во кое студио. Некои од вас кои веќе сте се тетовирале каде би ми препорачале да отидам? Се мислам помеѓу Nameless и Lucky 7, но се уште не сум се одлучил. Што мислите?

Нејмлес и Симон, кај Мичич уште не сум бил.

Има тема за тетоважи со вакви муабети веќе правени:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom