Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
SpaceLily напиша:
Jas ke se tetoviram drugata nedela....ke klam pirs na papukov i na nosov i to.Se nadevam nemat da zazalam.
Тетовирај се ако така сакаш, ама ретко кој не зажалил после некое време... А за пирс, иако може да се извади, сепак тој на нос ми е еден од најодвратните. Незнам, од далеку изгледа како да има бубулица на носот тој што го носи.

Acid sekoj si imat pravo sho si sakat da si prajt...ako tebe ti e odvratno ne go praj i kraj..ne znam zsh taka gledate na rabotive be...Retko zazalvam za raboti...za tetovazata ne znam dal ke zazalam..ne kje tetoviram JNA za da zazalam :pos: a za ubetceto mozam da go istam koga sakam...ednostavno sakam da probam...to e to.

P.S Na pupkite? :pos: :pos: Ne be planiram deca da ragjam:)

Acid напиша:
сепак тој на нос ми е еден од најодвратните. Незнам, од далеку изгледа како да има бубулица на носот тој што го носи.

Кај машки мразам пирсови, али има женски на кои му стојат на носот 8)

На Спејс, онака, убава, лична, згодна, промискуитетна (сама си кажа) се и стои. Најубо ја ќе и стојам, ама и да и лежам не е лошо :pos: :wink: !

VirtualA напиша:
OBDN напиша:
Ne bi go storila bidejki koja e poentata ako ne se gleda

Па јас мојата ќе ја правам на место на кое не се гледа. Таа има значење за мене, а не од фалба или да бидам во центар на внимание

Vijsh, jas u oci ko ke se poglednam sekoe sabajle se mrzam, ne pa edna ista te slika da ja gledam sama, pa ludilo ke me strefi :)

Virtuala...i na mashki stojat pirsoj bejb..sho vidov edno detule so pirs na vegja uffff mnogu ubo mu stoeshe...imat i na zenski sho mu stoet ubo ama jas mor kakvo nose iam placit za ubetche:)

p. s Garfield nemoj be dete nemoj :pos:

да ти љубим Мiddle Еast Спејс. мафни убетче, не прашууј. Ич да не те е гаље!

Тетовирајте си на интимните делови: резервирано, плати годишна членарина и може!!

Хелоу! Интересна тема, штета не сум ја приметил порано па сега ме мрзи да читам од почеток. Како и да е, јас сум ЗА тетоважа.

Се истетовирав пред точно 5 години на левата нога и планирам следниот месец уште една тетоважа да праам. Ај ќе најдам и некоја слика и ќе ви пратам да видите....ако воопшто ве интересира...

e pa jas bash pred nekoj den gi istetovirav nozete staviv 3 kineski bukvi na ednata noga a na drugata staviv angel mnogu sum sreken ama mnogu boleshe u pm

Еве неколку кинески:
Симбол за хаос ...
chinese_symbol_chaos.gif

Симбол за енергија-сила ...
chinese_symbol_energy.gif

Симбол за љубезност ...
chinese_symbol_kindness.gif

Симбол за смиреност ...
chinese_symbol_calmness.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom