Какви жени сакате во ваша близина?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Koja piperka e vistinska za ajvarot :D

• Tip 1.

Гласови: 0 0,0%
  • Tip 2.

Гласови: 10 38,5%
  • Tip 3.

Гласови: 9 34,6%
  • Tip 4.

Гласови: 7 26,9%

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.565
На почеток ќе се обидам да ги поделам во поголеми групи со општи карактеристики:

Паметњаковиќ
Оваа група на жени,поголемиот дел од животот го поминале во прва клупа.Тоа се девојки кој сите професори ги обожаваат,кој секогаш имаат што да прашаат,што да кажат.Претежно се хуманитарки,сакаат да се дружат со сите,но незнаат на кој начин,освен со она што го научиле од книга.Сакаат да ја поминат вечерта на кафе,дискотеките се прегласни за нив но можат некогаш да се опуштат после првата голтка водка и да се забавуваат на нивен посебен начин,но тоа се ретки моменти.Мирни,паметни,културни,слатки,секоја мајка за снаа ги посакува:)

Истриени
Овде би ги класифицирала оние кој жичката за забава им се откачува релативно порано,некаде околу 14-15 та година.Тоа се девојки кој секогаш се посакувани за во друштво,зрачат со харизма,интересни се,знаат да откачат до граници,да се поднапијат,да ги расположат останатите.Карактеристично за нив е што секогаш одат до граница,имаат видено многу,но пробано малку.Не откажуваат за забава,за одмори,за журки,би направиле Се,но никој да не види.

Лудачи
Тоа се жени кој никогаш не ни им била закачена жичката.Од кога знаат за себе,знаат и дека секогаш се во средиштето на настаните и проблемите.Многу лесно влегуваат во конфликт ако ги закача некој,но секогаш се толерантни и никогаш први не прават проблеми.За разлика од претходната група,овие девојки го прават она што го сакаат и кога сакаат,без притоа да се замараат дали некој ги гледа или исмејува.Претежно се опуштени,знаат да ја поминат границата,но не одат во екстреми.Во нивно присуство неможе да се помине досадна вечер,односно неможе да нема ниту една дешавка.Полни се со себе,имаат голем круг на пријатели,но и голем на непријатели.

Фрикови
Овие се екстремните девојки.Ниту една мајка не би ги посакала за во куќа.Не знаат за граници,прават буквално што сакаат и каде сакаат.Не почитуваат авторитет,мислат дека можат да ги вразумат останатите со по некоја шамара,секогаш се причини за конфликт.Во суштина се одлични другарки,прават се за оние што ги сакаат,може да се има целосна доверба во нив.Лошата репутација што ќе ја стекнат,сакаат да ја одржат и никогаш не се срамат од тоа.Најчесто можат да се сретнат кај педагог во канцеларија или во некоја општа туча:)

Прашањето ми е...Каков тип на девојки посакувате до себе за девојки,а каков за другарки?Што е она што ве нервира кај одредена група,што неможете да го поднесете,а што е она што го обожавате кај други?

Девојки,во која група влегувате?:)Какви девојки сакате до себе(ова во која било смисла сватете го)
Ајде малку да се групираме,да видиме какви жени преовладуваат на форумов,кој не мрази и зошто не не сакаат свекрвите:wink:

Знам дека секоја е посебна,но одберете еден тим да направиме дуел:vozbud:

Истриени
Овде би ги класифицирала оние кој жичката за забава им се откачува релативно порано,некаде околу 14-15 та година.Тоа се девојки кој секогаш се посакувани за во друштво,зрачат со харизма,интересни се,знаат да откачат до граници,да се поднапијат,да ги расположат останатите.Карактеристично за нив е што секогаш одат до граница,имаат видено многу,но пробано малку.Не откажуваат за забава,за одмори,за журки,би направиле Се,но никој да не види.
ваква за девојка :wink:

Лудачи
Тоа се жени кој никогаш не ни им била закачена жичката.Од кога знаат за себе,знаат и дека секогаш се во средиштето на настаните и проблемите.Многу лесно влегуваат во конфликт ако ги закача некој,но секогаш се толерантни и никогаш први не прават проблеми.За разлика од претходната група,овие девојки го прават она што го сакаат и кога сакаат,без притоа да се замараат дали некој ги гледа или исмејува.Претежно се опуштени,знаат да ја поминат границата,но не одат во екстреми.Во нивно присуство неможе да се помине досадна вечер,односно неможе да нема ниту една дешавка.Полни се со себе,имаат голем круг на пријатели,но и голем на непријатели.
вакви другарки веќе имам :vozbud:

Прашањето ми е...Каков тип на девојки посакувате до себе за девојки,а каков за другарки?Што е она што ве нервира кај одредена група,што неможете да го поднесете,а што е она што го обожавате кај други?
ете го мојот одговор,другите две останати групи,не дека ме нервираат или не би сакал да ги имам во близина,туку не ми се блиски по карактер едните пре мирни а другите премногу "палави" златна средина е сепак ова горе!

Епа Леандра јас би избрал 4во1 т.е. сите особини што ги имаш кажано само распоредени и да се доведат во израз у точен момент:)
ЗОШТО?
Паметњакович- Да има муабети на место во дадено време и место т.е. муабети за повисока скала

Истриена- За ширење позитивна енергија кај негативно настроени луѓе:)

Лудача- Потребни се и такви моменти, јеби га не е се секогаш сериозно

Фрикови- За бодигардови се одлични:pos:

Генерално кажано од мој аспект....Сакам девојката да е различна како времето-променлива. Едно исто брзо здосадува, подобро е да има дел од овие дадени опции за да изненади понекогаш, не е секогаш работата за смеење и лудување, ама и не е секогаш за дискутирање околу пингвините кои што немаат право на глас на камчатка:pos:

Јас би сакал од сите да има по некоја карактеиртика во една девојка. Плус мислам дека нема вакви она хардкор карактери-можеби има ама многу се ретки.

Девојки,во која група влегувате?Какви девојки сакате до себе(ова во која било смисла сватете го)
Ајде малку да се групираме,да видиме какви жени преовладуваат на форумов,кој не мрази и зошто не не сакаат свекрвите

Вака... Значи сакам во друштво да ги имам сите типови. Зошто? Ако има само еден тип на девојки (најмногу два) тогаш делува монотоно друштвото. Да се надоврзам на една мудрост на Ајнштајн : Вечерта во која сите се согласуваат е изгубена вечер.
Е сега доаѓа каков тип би ми била девојка... Најмногу ми се допаѓаат “истриените’’ девојки како ги викате тука. Да бидат весели, ама во рамките на границите.
За мааните не ги кажувам сега подоцна ќе ги изнесам.

Па за другарки би сакал од секоја група затоа што сепак едноличното е досадно.А за девојка би избрал од истриените затоа што не сакам некоја која нема никаков осет за забава ама па не сакам ни од фриковите.

Јас го поседувам од сите 4 типа најдоброто.DUH!:pipi::pos:
А сеа back to Earth:)...На форум(често), и со одредени особи кои ми се блиски се понашам ко девојките од категоријата паметњаковиќ(со тоа што никогаш во школо не сум била мирна, нити омилена кај професорите, баш обратно). Али воглавном кога сум меѓу луѓе се понашам како микс од цурите од категоријата фрикови и лудачи. Зборам многу, се смеам многу, до скоро стално бев дел од друштва шо се глупираат и прават проблеми, и стално сум за добра шала и сл.(Иначе до кај 4-5 одд. се тепав и со машки и со женски.После почнаа сите да стануваат повисоки и поснажни од мене, па почнав да развивам вербални вештини за да така се одбранам:icon_lol:..Мада да бидам искрена, и денес да можам би им врзала по неколку воспитни на одредени особи:pipi:...Али неможам.Ех суров живот:(:icon_lol:)
Едино немам карактеристики од групата истриени.
И баш такви девојки не ни сакам да имам за другарки. Особено ме нервира оној делот би направиле се но никој да невиди.

Девојки,во која група влегувате?:)Какви девојки сакате до себе(ова во која било смисла сватете го)
Ајде малку да се групираме,да видиме какви жени преовладуваат на форумов,кој не мрази и зошто не не сакаат свекрвите:wink:

Па мислам дека не спаѓам само во една група,туку имам по малце од паметњаковиќ,истриени и лудачи,и тоа зависно од ситуацијата или средината во која се наоѓам,па така и се однесувам,но дефинитивно не спаѓам во фрикови:nenene:
Е сега какви ,,девојки'' сакам до себе,односно веќе ги имам во моето друштво,тоа се истриените.Дефинитивно другарките ми се такви,но имаат малце и од паметњаковиќ:pipi:

Значи вака:pipi:земете една група на карактеристики во која се гледате најмногу.Комбинации во оваа тема не се дозволени:wink:
Ова се само некои карактеристики,знам дека сме комбинации,но не ги земајте буквално поделбите тие се само одприлика да ги доловат грубите поделби на типови,за подоцна да направиме дуел(нема да има тепање,само ќе дискутираме тимски..доста ви откривам од идејата:wink:побрзо класифицирајте се зошто ќе ве нема во тимот:pos:)
Ајде одново,зошто ќе игра стапчето:pos:

п.с.СЕКОЈ оф топик ќе биде избришан,ова буквално сватете го:)

Се најдов у една група ама хммм не сум во целост таква

Највише си се наогам во истриени мада и во секоја друга има по нешто.
А исто и лугето околу мене би сакала да бидат некој таков тип на луге :)

Значи вака:pipi:земете една група на карактеристики во која се гледате најмногу.Комбинации во оваа тема не се дозволени:wink:
Yes madam!:salut::icon_lol:
Чим е така тогаш најмногу се поистоветувам со категоријата лудачи(damn, ова не звучи ок:icon_frow):icon_razz
А покрај себе за провод сакам фрикови, а за пријателство паметњаковичи:pipi:

Oko mene sve neke poshtene, te ne lupaju te se chuvaju dobro da se udajuuu! pa idemo
DAJTE NEKU LOSHU! koja radi mashta, da mi igra oko stola kupi cu joj svashta!
Dajte neku vrelu da me krene malo, da mi ogra oko stola dok je kitim zlato!
I taka!

pa jas bi dodal samo toa deka vo zavisnot od momentot koj se naoga zavisi so kakvi devojki bi sakal da sum vo drustvo .... na pr koga sum u disko ne sakam da sum so nekoja nakiprena koj so glavata ne klimnuva,stoi ispraveno,nitu se smee nitu place... ke se osetis ko na pogreb da si .... haha znaci u disko pubavo bi si pominal so nekoj top otkacena (so granici) tipka koja bi mi go DIGNALA adrenalinot haha .... ili pr koga sedam so drustvo dokolku se bidam so tipka koja sto e epten otkacena i samo tropa kanti i pravi glupoti naravno tipkata ke dobie aftomatski CRVEN CARTON znaci zborot mi e .. potrebno e da se ima Bilans ... i mnogu i da imas drustvo (devojki) za sekoj momenat .... lele aj epten zboram pozdrav!!!!

Фрикови
Овие се екстремните девојки.Ниту една мајка не би ги посакала за во куќа.Не знаат за граници,прават буквално што сакаат и каде сакаат.Не почитуваат авторитет,мислат дека можат да ги вразумат останатите со по некоја шамара,секогаш се причини за конфликт.Во суштина се одлични другарки,прават се за оние што ги сакаат,може да се има целосна доверба во нив.Лошата репутација што ќе ја стекнат,сакаат да ја одржат и никогаш не се срамат од тоа.Најчесто можат да се сретнат кај педагог во канцеларија или во некоја општа туча:):vozbud:

а и почесто наидувам на вакви :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom