Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Da be Mac jas go imam orginalot

i go imam i prodolzeniteo
go instaliram orgiranlot i posle koga ce go stavam cdeto so noviot pack Ne moze pravi :dali sakas da ja isklucis igrava : jas stegeam NO pa toa pak isto pa pak

leo напиша:
Da be Mac jas go imam orginalot

i go imam i prodolzeniteo
go instaliram orgiranlot i posle koga ce go stavam cdeto so noviot pack Ne moze pravi :dali sakas da ja isklucis igrava : jas stegeam NO pa toa pak isto pa pak
Оди во драјвот E, или F, кај ти е cd-ромот, и кликни на setup(или нешто слично), наместо autorun. Тоа ќе те однесе право во инсталацијата. =)

TOnInter Probav be ama ne mozese i toa go probav ..
Ce go uklucev i mi go pisuvase istoto bese
pachot vo winrar i i na winrarot ne mozev da go otvoram ..
:D

znae li nekoj da mi kaze kako da igram football manager 2005 online so drugar

Абе луѓе имам една игра. Neighbours from Hell 2. И ја инсталирам ама не работи кракот. Не се пушта играта. Во фолдерот крак има три икони, ги пробав сите комбинации нејќе пак. Што е работата?

Не сум скроз сигурен за играва бидејќи имам само слушано за неа но не и играно но оваа страна би требало да ти помогне

www.gameburnworld.com

Иди во nocd/dvd fix и најди си ја исто му доаѓа ко крак ама легално :)

Имаше една игра на МАМЕ32 со едни бикови што беа нешто каубојци или шерифи кој ке ми каже како се викаше играта? Ја имаше порано и на флипери..многу се играше таа. Има уште една така со пуцање ама со луѓе. Знам дека последниот главен фрлаше рози од едне балкон. Кој ке ми каже како се викаат овие две игри ке го частам пиво кога ке се вратам во МК:)

Мислиш за на интернет или за у лан?
И која NFS поточно?

Вмро првпут слушам за таа игра бе :(

ВМРО напиша:
Имаше една игра на МАМЕ32 со едни бикови што беа нешто каубојци или шерифи кој ке ми каже како се викаше играта? Ја имаше порано и на флипери..многу се играше таа. Има уште една така со пуцање ама со луѓе. Знам дека последниот главен фрлаше рози од едне балкон. Кој ке ми каже како се викаат овие две игри ке го частам пиво кога ке се вратам во МК:)
Ја имам таа игра. :helou: Ама името не ми текнува сега.. ќе ја побарам после.
@Valentino:
Ако зборуваш за NFS: Carbon, тогаш не. Не може мрежно играње. А Most Wanted може. =)

Aj nekoj ako go ima patchot za battle net na Warcraft Frozen Throne v1.20c neka mi pise

Eve go mada stvarno neznam sto ke ti e. Koga ima ponov.

ВМРО напиша:
Sunset raiders ... taka nesto bese, ne znam tocno :S

дечки ај помош за подесување Хамачи за играње StarCraft во мрежа... фала однапред...

asfalt напиша:
дечки ај помош за подесување Хамачи за играње StarCraft во мрежа... фала однапред...
Ако ти треба помош околу програмот,општо,ептен е лесно,само напраиј си мрежа и кажи му ја на соиграчот.
Ако мислеше специјално за StarCraft,kолку што знам нема некои посебни подесувања,за сите игри е исто.E сеа ако сакаш да играш на некој странски сервер иди на форумот од Hamachi и сигурно ќе најдеш листа на сервери за бараната игра,а и помош и објаснувања.
Се надевам дека помогнав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom