Нинџицу

• Креатор на темата Креатор на темата nE0n1nja
  • Време на започнување Време на започнување
Нинџи не ПОСТОЕЛЕ ! Во јапонската митлогоија нинџите се исто како и баба рога кај нас...Американците во тие "нинџи" видоа шанса за добри филмови и тие повеќе ги промовираа. Да имало луѓе во црно , бидејќи црната облека во мрак е идеална , и тие се викале атентатори.
- И сега некој ќе ми каже како се викале тие луѓе ?! НИНЏИ !
- А јас не знам што да ви одговорам повеќе бидејќи само тоа го знам , дека не постоеле !

Абе кетибам нинџицуто, му покажував на братучед ми клип како тренерот(Таеквондо) врти нунчаки... и детево да се докаже што вежбало, абе коа му летнаа тоа нунчаките право кај мене у лаптоп... Ми цркна хардот. Ебате нинџицуто :)

Абе кетибам нинџицуто, му покажував на братучед ми клип како тренерот(Таеквондо) врти нунчаки... и детево да се докаже што вежбало, абе коа му летнаа тоа нунчаките право кај мене у лаптоп... Ми цркна хардот. Ебате нинџицуто :)

Ice cube , доколку јас тренирам Таеквондо и отидам некаде и ме истепаат како мало дете авионче тоа значи дека Таеквондото е без врска ?

Братучедти очигледно не го усовршил толку нинџуцуто.
Не може да кажеш лоша вештини туку само лош изведувач.

Ice cube , доколку јас тренирам Таеквондо и отидам некаде и ме истепаат како мало дете авионче тоа значи дека Таеквондото е без врска ?

Братучедти очигледно не го усовршил толку нинџуцуто.
Не може да кажеш лоша вештини туку само лош изведувач.
Не сакам да кажам дека не чини како спорт, туку јас го мразам. Цел хард ми отиде, 300GB податоци, недај боже истото да ти се деси.
Имам одбивност кон нинџицуто поради тоа што го стори на мојот хард :star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom