Free rapidshare.com premium account

Гледам никој не дава инфо....

ЗНачи уште една измама.

Последен пат: дали на некој му се намали ова?
You need 5 more referrals!

Димитар, веќе пишав дека за да се смета за комплетирано и да се намалат рефералсот треба да инсталираш таму некој софтвер. Мислам дека никој од нас сеуште не е подготвен да инсталира нешто за што ни самата страна не гарантира за нејзината безбедност...така да темава може да оди и во канта слободно...освен ако некој не ризикува и целосно го испроба софтверот

2 god. surfav, probav se i sesto samo da dojdam do rapid.account no ne moze nikako.... i dzabe se macite... nema da dobiete RS account.
ima drug moznost... se vika :
collector's zone.
sigurno znaete ... ( 10000 poeni za 1 mesec rs account )
pa taka jas sega imam legalen RS. account
probajte i vie .. lesno e :kesa:

Што ти значи ова collector's zone и како се стигнува до ова биди малку поопширен овака ништо не разбравме?

Работи ова?

Преку мене се зачленија 2ца и пак пиши:
You need 5 more referrals!

Добро е шо кај тебе пишува бе само 5!
Кај мене пишува 12 дека треба да се зачленат:jaj: :nesvest:

Ај нека пише некој што успеал ова да го реализира, малце изглeда too good to be true.

Абе како можете да паѓате на вакви работи :icon_lol:

Внесувате мејл, внесувате податоци, батката ви ги краде податоците, ја продава вашата адреса на спамери, ви праќа спем, ви злоупотребува пасворди, голема можност за спајвери...

Кликајте и понатаму :)

Што е најсмешно, кога си на оваа веб страна и одиш на контакт, газдата на страната употребува gmail :smir:

Џабе се мачите, работи само на земјите од УСА..
Има да си избереш за 1 месец 5 препораки , а за 3 месеци 12 препораки... Али тоа е џабе трошење време. Не се наоѓат така акаунти. Или преку собирање поени, да си купиш акаунт и да имаш динамична ип доколку не ви се чека ;)

Имам статична ИП и не ми треба ништо веќе... благодарение на mALEFACTOr :) нема повеќе чекање, не ти треба динамична ип, не ти треба премиум акаунт....

http://rs43.com/Share.Mirror.Service/? и следете таму упатството:vozbud:

ахх... кој е толкава будала да ви дава фрее премиум акаунти? што добива тој ? повеќе членови? хаха...

bullshit не работат овие сум пробал. Не работат и некои програми шо има,со една симнував и не работат фајловите,со друга симнува со 3кб. Најдобро или си плати или симнувај па си чекај 3 саати

Што се заебавате со тоа, доволно е само после секое симнување да ги избришете колачињата на rapidshare!

нема врска ова , дали некој успеал да добие нешто со ова

Ми треба Rapid Share Acc...

Барам некој Rapid Share акаунт ако може некој да ми даде ако има да го користам за некое време?:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom