Free rapidshare.com premium account

Прекрстете темава.... во

Клик тема (пљис) :)

А зошто не користите megaupload? Нема 7-8 линкови, туку само 1, ќе притиснете, ќе почекате 1 минута и ќе си чекате да се симне.

п.с.
Јас користам торенти, so TORRENTS RULE!

А зошто не користите megaupload? Нема 7-8 линкови, туку само 1, ќе притиснете, ќе почекате 1 минута и ќе си чекате да се симне.

п.с.
Јас користам торенти, so TORRENTS RULE!
Mega Upload има лимит до 500 МБ и затоа некои од фајловите се само по линк, а на пр. фајлот да е поголем од 500, .. 700-800-900 МБ тогаш ќе треба да го “разделаш“ фајлот на 500 и еден дел на 200,300,400 МБ со ХЈ Сплит и потоа да ги уплоадираш.

Не користат Megaupload зато шо скоро сите warez форуми фајлоите ги качат на рапидшер... Паметни си се тие, паметни... Не кукаат за џабе за премиум акаунт на рапидшеро, хехе :)

А, некој добил?

Јееее имам 2 бода на Collectors Zone на Rapidshare :pos:
Најдов некои прокси, и се е во ред со rapidshare, го отвора, бројачот одбројува меѓутоа кога го внесувам кодот од сликичето, ми вика дека не е точен, и така на сите линкови. Значи, сепак ништо ниту со прокси...

citav neso za da zemes premium account ali treba da se registriras na paypal pa posle na nekoja strana na koja mozes da zarabotuvas pa posle da gi prefrlas parite pa gluposti pa gluposti a ima edna programa rapid check i proveruva koga tie od rapidshare davaat free account i ti dava signal programata

ima edna programa rapid check i proveruva koga tie od rapidshare davaat free account i ti dava signal programata

100% функционира? И како изгледа тоа кога Rapidshare даваат free account, за период од еден час станува збор ли или подолго?

И колку бодови треба да соберам за да добијам free account во тоа Collectors Zone?

100% функционира? И како изгледа тоа кога Rapidshare даваат free account, за период од еден час станува збор ли или подолго?

И колку бодови треба да соберам за да добијам free account во тоа Collectors Zone?
Ви треба 10000 поени да соберите за да добиете премиум акаунт од еден месец... И тоа не сум сигурен, ама мислам дека за 45 дена треба да ги соберите тие поени... Еден поен добивате доколку фајлот ви го даунлодира некој фри јузер, и доколку фајлот е поголем од еден мега, и доколку јузерот шо даунлоадирал не генерирал поќе од 5 поени во последнио сат.. епа сае видете вие :D

citav neso za da zemes premium account ali treba da se registriras na paypal pa posle na nekoja strana na koja mozes da zarabotuvas pa posle da gi prefrlas parite pa gluposti pa gluposti a ima edna programa rapid check i proveruva koga tie od rapidshare davaat free account i ti dava signal programata
Не работи таа програма, а тоа другото што викаш е многу комплицирано. Може да се земе акаунт од претставници во Србија, пишува најдоле. Или па ако најдете некоја кредитна по нетов, да ја искористете и да си купите. Нема друго чаре

Ви треба 10000 поени да соберите за да добиете премиум акаунт од еден месец... И тоа не сум сигурен, ама мислам дека за 45 дена треба да ги соберите тие поени... Еден поен добивате доколку фајлот ви го даунлодира некој фри јузер, и доколку фајлот е поголем од еден мега, и доколку јузерот шо даунлоадирал не генерирал поќе од 5 поени во последнио сат.. епа сае видете вие :D
Последен пат кога видов ова го немаше

Со вакви страни за регистрација демек ништо не добивате рапидшар акоунти единствено се добива преку Collector Zone јас имам околу 190 поени за 2-3 дена а требаат 10.000 ама најмалку за еден месец ќе ги направам друга опција како да направите е има форуми кои се во развој и на пример треба да направиш 1000 теми warez за да ти дадат рапидшар акоунт кој ке трае 1 месец.
Кој го интересира повеќе нека пише.

Јас собрав околу 6000-7000 поени и ми здосади,ама секако најдов акаунти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom