LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
здраво дечки прашање дане случајно има некој 24 инчно тв половно што сака да се отараси?!??!?!?

Дечки имам две прашања:

- Дали имате искуство со ваков ТВ и колку се исплати да се купи

- И второ и поважно, 43 или 50 инчи, која големина на ТВ препоралувате, за во дневна соба од 25 квадрати, со растојание од точка на гледање до ТВ од околу 4 метри?

Фала ви

Drustvo,kako kotira panasonic na pazarot,Imam viera 2010 godina plasma uste tera,dali I ponovite modeli se isto kvalitetni kako so bea pred desetina godini,Sakam da se podnovam

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Drustvo,kako kotira panasonic na pazarot,Imam viera 2010 godina plasma uste tera,dali I ponovite modeli se isto kvalitetni kako so bea pred desetina godini,Sakam da se podnovam

Добри се сеуште што се однесува до квалитет.

Панасоник си газат само во Македонија мислам дека нема кој да ги увезе, поправете ме ако грешам.

И тоа како, супер се!
не знам дали е точно ама ми кажаа дека пропаднала фирмата што ги увезувала за Македонија и за Србија и затоа сега ќор Панасоник нема во Македонија.

не знам дали е точно ама ми кажаа дека пропаднала фирмата што ги увезувала за Македонија и за Србија и затоа сега ќор Панасоник нема во Македонија.
Искрено поима немам. Знам дека за жал се многу ретки кај нас, но има сеуште некои модели во Техномаркет.

Препорака за некој најевтин телевизор 32ка за у спална колку за заспивање? Важно ми е само да има гаранција бар година дена :D
Автоматски споено мислење:

И да е што полесен,ѕидот е кнауф :pos:

Последно уредено:
Препорака за некој најевтин телевизор 32ка за у спална колку за заспивање? Важно ми е само да има гаранција бар година дена :D
Автоматски споено мислење:

И да е што полесен,ѕидот е кнауф :pos:
Другар, за 5300 ден. мислам дека вреди. Што ако е Фуего, сигурно за во спална нема да даваш 15000 за LG, исто 32ка, исто не е FullHD, сем што е смарт. Фуегово не е смарт....голема работа. 2 години гаранција има.

Овој вториов 7500 ден, е со Андроид оперативен (но има послаба резолуција 1280x720).....ама некад ќе знае да ти кочи, сепак е Фуего. За ТВ со Андроид, само Сони признавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom