Ako sakas prasaj go bratuce ti koj se uvoznici na LG inverter klimi vo Makedonija dali Neptun ili drugi ?Братучед ми работи во Нептун и реално вика после ЛГ најмногу зимале Грундиг и доста биле задоволни од нив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako sakas prasaj go bratuce ti koj se uvoznici na LG inverter klimi vo Makedonija dali Neptun ili drugi ?Братучед ми работи во Нептун и реално вика после ЛГ најмногу зимале Грундиг и доста биле задоволни од нив.
Дајте некој предлог за тв до 12-13 илјади?
Ovoj LED TV ti e ekstra Android 43"Дајте некој предлог за тв до 12-13 илјади?
Добри се сеуште што се однесува до квалитет.Drustvo,kako kotira panasonic na pazarot,Imam viera 2010 godina plasma uste tera,dali I ponovite modeli se isto kvalitetni kako so bea pred desetina godini,Sakam da se podnovam
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Панасоник си газат само во Македонија мислам дека нема кој да ги увезе, поправете ме ако грешам.Drustvo,kako kotira panasonic na pazarot,Imam viera 2010 godina plasma uste tera,dali I ponovite modeli se isto kvalitetni kako so bea pred desetina godini,Sakam da se podnovam
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
И тоа како, супер се!Панасоник си газат само во Македонија мислам дека нема кој да ги увезе, поправете ме ако грешам.
не знам дали е точно ама ми кажаа дека пропаднала фирмата што ги увезувала за Македонија и за Србија и затоа сега ќор Панасоник нема во Македонија.И тоа како, супер се!
![]()
OLED Fernseher | Sortiment | Panasonic
Panasonic 4k UHD OLED Flachbildfernseher. Überzeugen Sie sich von Bildqualität, Sound und smarten Funktionen.www.panasonic.com
Искрено поима немам. Знам дека за жал се многу ретки кај нас, но има сеуште некои модели во Техномаркет.не знам дали е точно ама ми кажаа дека пропаднала фирмата што ги увезувала за Македонија и за Србија и затоа сега ќор Панасоник нема во Македонија.
Другар, за 5300 ден. мислам дека вреди. Што ако е Фуего, сигурно за во спална нема да даваш 15000 за LG, исто 32ка, исто не е FullHD, сем што е смарт. Фуегово не е смарт....голема работа. 2 години гаранција има.Препорака за некој најевтин телевизор 32ка за у спална колку за заспивање? Важно ми е само да има гаранција бар година дена
Автоматски споено мислење:
И да е што полесен,ѕидот е кнауф![]()