Монти Пајтон

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Еве уште еден добар скеч. И намалете го малку звукот на звучниците пред да го гледате видеово :)

Интересен им беше предговорот во книгата што ја имаат издадено.

Се смета дека фановите на Монти Пајтон се попаметни од останатите луѓе, тоа е така од причина што можеби и навистина се. :pos:

Се смета дека фановите на Монти Пајтон се попаметни од останатите луѓе, тоа е така од причина што можеби и навистина се. :pos:
Кога ќе видиш треба да си делумно попаметен и да имаш повеќе знаење од некои области за да сфатиш англиски хумор, посебно на дечкиве. Обожавам ваков хумор.

Цареви се за циркуларни аргументи овие

Кога ќе видиш треба да си делумно попаметен и да имаш повеќе знаење од некои области за да сфатиш англиски хумор, посебно на дечкиве. Обожавам ваков хумор.
Еј овие две реченици секогаш заедно одат... :D
>implying дека си паметен

Еј овие две реченици секогаш заедно одат... :D
>implying дека си паметен
Чим се смееш на англиски хумор знаеш и самиот дека си паметен. Нема што да се крие ова :)

пред некој ден ми текна на ова, *бласт фром тхе паст*, којзнае кога сум го глеал, џиновскиот еж што бара некој Динсдејл по куќи и замара/вознемирува луѓе :ROFLMAO:

Од филмовите веројатно омилен ми е The Life of Brian, ама мислам дека и The Meaning of Life е многу потценет.
Омилен дел ( во моментов) ми е Death одThe Meaning of Life .
Посебно ми е смешно:
This is Mr. Death.
Well do get Mr Death a drink, darling.
Mr. Death is a Reaper.

Ако се бара британски хумор, тогаш тоа е Монти.
Најомилена сцена :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom