Nice boys don't play Rock&roll

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
Сте направиле некоја интересна аналогија ... али еве ... јас сум тип на лоша девојка, по АНАЛОГИЈА треба да ме интересира фин тип?
:vozbud::uvo:

Дечкото е добро да биде воздржан на моменти, нежен во други, неописливо див и страшен во кревет и културен и фин кога ќе излезете во кафич.
Така да драги мои ... бед гај стилот одамна изумре.
Денес се бараат сите квалитети на едно место ... океј?

Нема да ми треба мачо ако ми се руши светот ... нема да ми треба фин и културен ако сакам садо-мазо.

:tv:
А јас сакам некоја цело време да ќути да ми дава стално кое ќе сакам и да чисти готви и пак на крај да не ме замара.
Твојата варијанта ја имаше на еден филм со Ричард Гир и Џулија Робертс мислам а мојава на една епизода од саут парк.
Ајде сега дами и господа пак се враќаме во реалноста

Факт е дека нешто за што треба да се потрудиш ти е поинтересно,никој не сака ствари послужени на тацна...и не е тоа само за мужи,општо за се у животот е...
Е сеа фората е што беј бојс глумат hard to get,се помистериозни и автоматски оставаат впечаток на посамоуверени и дека знаат како треба да постапат со женско...и шо има лошо сеа во тоа??
Сакам бе да сум со мушко што знае да ме лупне од ѕид,што ќе покаже иницијатива,а нема да бара дозвола за се,што ќе ме стопи со поглед...тоа е поочигледно кај „лошите момци“ па затоа се залетуваме по нив.
...ама на крај ке се увиди дека најбоље е златната средина...да си го најдеш финото момче што во одредени ситуации ќе покаже карактеристика на бед бој...
Ко демек да не е обратното,колку си пофина со типот толку повеќе ќе те смета за другарка и ќе почне да ти се отвара и на крај ќе ти каже која му се свиѓа и ќе треба да посредуваш и нишо од вас двајца...

Лошите момци како што ги нарекуваат се обично тие што успеваат во животот, имаат успешна кариера,убава жена весел дом, и прекрасна фамилија воопшто земено. А оние фините обично згавуваат од што се толку фини демек со сите.
Девојките и жените го знаат тоа и затоа секогаш ги бираат демек лошите.

Лошите момци се добри за авантура, адреналин, провод, секс без обрврски. И девојките кои се палат на лоши момци, го сакаат истото, ама не сакаат да признаат. Девојките кои се обидуваат да ги конвертираат лошите момци за да пасуваат на нивниот калап, се мазохистки :pos2:

Фините момци се добри за врска и брак. Зборам за фините момци кои се добри како луѓе, и кои се фини и фер со сите, а не само кон девојката која сакаат да ја легнат. Ме разбирате ли што мислам? Зборам за типот што ми се лигави и ми постила црвен тепих, а ја понижува келнерката, или чистачката, или стажантот на работа. Ми се превртуваат црева од такви.. Девојките најверојатно имаат вграден детектор за квази-фини момци. :)

...ама на крај ке се увиди дека најбоље е златната средина...да си го најдеш финото момче што во одредени ситуации ќе покаже карактеристика на бед бој...

Тоа е правата ствар:toe:

Лошите момци се добри за авантура, адреналин, провод, секс без обрврски. И девојките кои се палат на лоши момци, го сакаат истото, ама не сакаат да признаат. Девојките кои се обидуваат да ги конвертираат лошите момци за да пасуваат на нивниот калап, се мазохистки :pos2:

Фините момци се добри за врска и брак. Зборам за фините момци кои се добри како луѓе, и кои се фини и фер со сите, а не само кон девојката која сакаат да ја легнат. Ме разбирате ли што мислам? Зборам за типот што ми се лигави и ми постила црвен тепих, а ја понижува келнерката, или чистачката, или стажантот на работа. Ми се превртуваат црева од такви.. Девојките најверојатно имаат вграден детектор за квази-фини момци. :)
Воопшто не с согласувам со болдираново. Фините момци како прво многу тешко наоѓаат браен другар а второ тј брак би бил осуден на пропраст затоа што фините луѓе не знаат да си го заштитат своето семејство а бед бојс знаат.
Сега само пример давам на хипотетичка ситуација затоа не скокајте, што би ме спречило мене ако видак некоја што ми се допаѓа ама мажена а типот е таков морон смотан не знаеш носот да си го избрише, што ќе ме спречи да идам со неа.
Не е задоволно од нејзниот маж затоа да се разбереме жените се чуствуваат како вистински жени кога се со вистински мажи а не со неој лигав емо тип.(фигуративно де)

Знаеш...Со твојата тема до некаде си во право, знаејќи какви се 90% oд девојките, ама јас како што сум обратна морам да ти кажам дека ме палат фините дечки од Финска и само во таков можам да се затрескам. Бед Бојс ама тотално не се дел од мене ни од моите емоции...

Знаеш...Со твојата тема до некаде си во право, знаејќи какви се 90% oд девојките, ама јас како што сум обратна морам да ти кажам дека ме палат фините дечки од Финска и само во таков можам да се затрескам. Бед Бојс ама тотално не се дел од мене ни од моите емоции...
А бе ок тоа ама изглеа не го свати контекстот со финците:pos2: Оние се демек хомосексуалци па фините идат у финска кај што има други фини дечки. Ако ти такви сакаш ок за вкусови не се дискутира.

Од една друга тема.
Фактот што човекот еволуирал од животно во хомосапиенс не значи дека инстинктите се изгубиле (барем не на Балканот). Ако погледнеш некоја емисија за животни во делот машко-женски односи ќе приметиш две работи

1. Мажјакот којшто ќе ги изрогачи другите ќе ја има.
2. Откога истиот тој ќе проба со женката таа прво ќе му се инаети ќе му рже гризе итн за на крај да попушти.

The point is женката на крај мора да биде доминирана од машкото (и аман да не се меша овој поим со поимот малтретирање). Американците викаат who has the panths in the relationship? Женка што не е доминирана од машкото или ќе те остави или ако има некоја друга корист од тебе заради која што и требаш ќе најде некој што ќе ја доминира на страна. Биолошко-психолошко-историски-еволутивно гледано тоа нејзе и гарантира сигурен род а се во функција на познатата Дарвинова "Survival of the fittest." Taka што они тестираат до кој степен е машкото способно да ги толерира. Доколку прагот на толеранција е голем подсвесно кај неа проработува инстинктот на некој недоминантен несигурен и неспособен за во иднина.

Момци wake up call. Принципот на доминација е основен фундамент во машко женските односи. После тоа можат да се глумат романтики, еднаквости, нежности и слични лудила ама само од кога балансот на моќта преоѓа од дуален во моно. И да не се залажуваме.
Препорачувам и еден филм на тематиката со одлична поента. Особено делот кога главниот филмски јунак ќе посака да стане романтичен.

bedazzled.jpg

А јас сакам некоја цело време да ќути да ми дава стално кое ќе сакам и да чисти готви и пак на крај да не ме замара.
Твојата варијанта ја имаше на еден филм со Ричард Гир и Џулија Робертс мислам а мојава на една епизода од саут парк.
Ајде сега дами и господа пак се враќаме во реалноста
Онда јас сум главна улога во филм ... ај бар мене ми е убаво.:back:

Јас сум лоша девојка? Хмззз... ОВа чисто зашто идам со фин дечко и топ ми е со него.
Да, сум била и со „лоши типци“, имав такви трипови, дури и пред некое време ми се исполни желбата што ја имав од копиљ и
се мував со таков еден лош дечко што ми се свиѓаше кога бев многу мала:) После него уште еден типичен бед бој - јебо кој мислеше дека налетал на стандардна скопска девојка која може да ја мафта како сака и сега е како „разочаран“ и „жал му е што ја испуштил шансата“. Можда ова ќе изгледа како курчење ама - не, не ми е веќе филм да сум со лош тип, сакам некој кој ќе се однесува убаво со мене, интересен тип што ќе биде кул за со друштво и со кој ќе имам многу муабет.

А рамнотежа бе луѓе?

Малце ивл, малце најс. Кец на десетка. :wink:
Најде кој да зборе според тоа што те имам видено како се однесуваш спрема девојчеињата ти не си ич лош, ти си од подобрите.

vidite vaka... zasto bad boys.. zato sto za niv treba da se pomaltretiram da gi fatam, da gi imam i da gi zadrzam... a posebno e zadovolstvo sto sekogas me pali koga toj bad boy kako sto Anastazija se iskaza: jebo ke ukonta deka propustil nesto pa ke pocne da me brka on mene... ali stom veke sum go zainteresirala ne mi se prai kejfot pa mu davam dvojka is i prodolzuvam dalje. inaku sto e interesno ako ti e podaden na tacna...?
ali u zadnje vreme imam osekjaj deka se orientiram sprema onie fini dobri tipcinja...​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom