Nice boys don't play Rock&roll

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
Jas barem ne vidov takov odnos spomnat nikade vo temava..
Ima devojki so trcaat i po momci so se ponasaat taka.. Toa ne se bad boys.. Toa se kopilinja.

Никој не го рече то..Не реков дека нема такви дечки..Јас едноставно кажав дека, доколку дечко со мене се понаша грубо и безобразно, нема да трчам по него, колку сака нека го крие то, најдлабоко во себе..
Не знам како можи да трчам по некој ако ми вели:-Мрш мори..!Бегај од тука..те нејќам..!
Тоа е више сељачко понашање. Тоа некој фејкер бед бој би го кажал:pos2::pos2:

Сеа ти го направи ова сосема осумнаесто.
Штом еден 'фин' се чалами има етикета на беј бој - а дали од глуми лудило и навистина така е, не знам.
Кога е некој фин, не удира по девојки туку се понаша океј, нормално и не се чалами.
Така ја го сфаќам тоа, ама изгледа дека ја и ти имаме други сфаќања.

А рамнотежа бе луѓе?

Малце ивл, малце најс. Кец на десетка. :wink:

Kako sto svativ ja saka da kaze:
fin momak - onoa po naski kazano mirni decinja, u skolo 5,5,5, mama, tato pri raka i se gordeat na nivniot momak, devojkite ne go poglednuvaat dvapati, samo kako drugar. Pricina: Nema nisto interesno vo vrska so nego.
Bad Boy: Potocno toj rock'n'roll tipac, zivee i takov zivot, ludo, divo,
Moto: No risk no fun, pravi sto saka vo zivotov, od romantika ni malo r, od ponasanje ni malo p, toa na prv pogled, vnatre - koj go znae.

Дечки јас се извинувам, можи јас погрешно ко протолкував то бед бој..:toe::)

Не е поентата во финоќата или безобразието. Сите сакаме позитивни, ’’добри’’ луѓе.
Поентата е во Хитклиф версус Едгар Линтон. Карактер.
Која не би го одбрала Хитклиф?:)
Јас знам дека јас не би го одбила:)

Бед бој си е бед бој не мешајте сега лонци и поклопци. Појзн грл ок свативме ти сакаш фини дечки нема проблем .Никој не рече удирање и такви ретардирани муабети јас еднаш го наглсив тоа. Темава е за нешто комплетно друго а ти помалку накај офтпоик идеш со постовите според мене.
признаваш ти или не тука на форумто има поискусни луѓе во некој работи. Овој муабет ит е сличен на зошто ева го каснала јаболкото-затоа што е забрането.
Да не пишувам 10 минути се надевам ме разбираш, девојките сакаат мистериозни и лошо момци.

Има повеќе видови, затоа има и супер комбинации. Како за кој, секое девојче си сака нешто посебно.

Некои ептен паѓаат на тие бед бојс (дебили и пропалици), а мене ми е глупо тоа. Ретки се тие што паѓаат на фини машки, али тие што си наоѓаат и им се свиѓаат машки кои си наоѓаат рамнотежа во животот, ми се најкул.

Како машкото, така и женското треба да биде јинг-јанг.

burn vo 2 zbora kaza se sto se obiduvav da objasnam vo 10te prethodni postovi. Misteriozni i losi momci. Totally vo pravo. Nema potreba da komentiram pojse na temava.. Preterav. Sepak devojki.. BE HONEST

Нема повеќе видови не е ова метал па сега дед треш итн .

Сте направиле некоја интересна аналогија ... али еве ... јас сум тип на лоша девојка, по АНАЛОГИЈА треба да ме интересира фин тип?
:vozbud::uvo:

Дечкото е добро да биде воздржан на моменти, нежен во други, неописливо див и страшен во кревет и културен и фин кога ќе излезете во кафич.
Така да драги мои ... бед гај стилот одамна изумре.
Денес се бараат сите квалитети на едно место ... океј?

Нема да ми треба мачо ако ми се руши светот ... нема да ми треба фин и културен ако сакам садо-мазо.

:tv:

Има пеер, како и тоа има...

Али вие зборувате за мистериозни лоши момци кои не се пропалици... тоа се поштуе.. кул чоек да е...

Пошто тука тие лошите се сељаци тешки... (во Штип де)

Никогаш не ме привлекувале и интересирале момци кои имаат лош начин на однесување, живеење, карактер и сл. Сакам кон мене да се однесува најнормално, без никакви претерувања, ниту па сакам да ми оди по газот и да прави како што ќе му наредам.
Како што некој погоре напиша, златна средина најубаво.
Не мора да значи дека секој фин дечко што ќе ми пријде, ќе ми остане другар и нема да ме заинтересира. Се` зависи од тоа колку е фин:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom