Македонска ватерполо репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата Tanurovski
  • Време на започнување Време на започнување
Македонските ватерполисти ја победија Франција

Браво! Секоја чест да победиш една велесила како Франција!!!

Денес со Словенија од 18:00 мислам дека победата нема да биде доведена во прашање!
Велесила само на име, во ватерполо не се нешто посебно.
Браво за момците.Се надевам дека овие игри ќе поттикнат повеќе македонци да се занимаваат со овој спорт и еден ден да имаме вистинска македонска репрезентација:smir:

Да, со Словенија сме фаворити, ама треба и Грција да ја победи на Франција... А Грција веќе има обезбедено пласман... :raz:

Ако сака Грција т.е нивната Ватерполо репрезентација да си го наруши реномето и да загуби од некоја си второкласна репрезентација, слободно нека им пушти:toe:

Хехе... да си го наруши реномето. А да ни врати за поразот од тука?

Победа над Словенија од 4:1. За пласман на ЕП, треба Франција да не ја победи Грција. Моментално резултатот на тој натпревар е 4:1 за Грција, така да се поверојатно е дека ќе идеме на ЕП. :helou:

Победа над Словенија од 4:1. За пласман на ЕП, треба Франција да не ја победи Грција. Моментално резултатот на тој натпревар е 4:1 за Грција, така да се поверојатно е дека ќе идеме на ЕП. :helou:

Кј гледаш резултат??

Честито пласман многу ми е драго се надевам дека ќе имаме повеќе Македонци во иднина. Инаку ова се одлични вести за развивање на спортов во државава.

Честитки и од меен за палсманаот на европско :helou:

Браво, браво честитки :) статистика имате од утакмицеве не бев дома па не ги гледав??

Group B in Volos, Greece

Sunday, 2 May 2010
18:00 Macedonia vs. Slovenia 7-4 (3-1, 1-0, 2-1, 1-2)
20:00 France vs. Greece 14-7 (4-1, 3-0, 3-3, 4-3)

Final standings: Greece* 9, Macedonia* 6, France 3, Slovenia 0.

bravo decki samo napred

Честитки, само напред дечки :oeoeoe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom