Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кажи што звучна картичка имаш па ке можеме да ти помогнеме вака само со ХЕЛП ништо не бива...Расчепкај се таму види што звучна имаш и пиши за да може да ти дадеме драјвери..А провери и ако имаш цд-иња од компјутерот сигурно ги има на некое цд драјверите, најверојатно на цд-то за матичната плоча...:toe::toe:

Чепкав и дојдов до заклучок дека неам ЦД и дека знам како се вика Драјверот Тхе наме ис High Definition Audio Driver Package - KB888111
Мислам дека е така а може и да не е !!:nesum::nesum:

a ako se sluse preku winnap pesni, za da gi pise na msn sto trebase da se downloadire i od kade pravo kazajte ?
pls
fala odnapred

Јас се извинувам али постот го напишав во хардвер, а всушност се работи за драјвери за USB WiFi па мислам дека посоодветен ќе е овде.

Ми требаат драјвери за Виста 64бит за USB WiFi TrendNet TEW-444UB EU. Има 2 верзии. Едната е EU, другата е А. Мене ми треба за првата.

П.С. Драјверите од официјалната страна не работат.

Чепкав и дојдов до заклучок дека неам ЦД и дека знам како се вика Драјверот Тхе наме ис High Definition Audio Driver Package - KB888111
Мислам дека е така а може и да не е !!:nesum::nesum:
Ти пишав вчера... прочитај погоре!

Неможам да го смирам антивирусот, нон стоп ми излегува ова, барав некако да го избришам тројанецот ама на секој 3 сек. ми излегува ова.
Како да го исклучам? или како да го избришам вирусот?
Прегледај го приврзокот 7553

Ако можеш да го видиш РАЧНО со шифт+дилит.

Неможам да го смирам антивирусот, нон стоп ми излегува ова, барав некако да го избришам тројанецот ама на секој 3 сек. ми излегува ова.
Како да го исклучам? или како да го избришам вирусот?
Прегледај го приврзокот 7553
Arno kaza operdrajv pusti da skenira ama niz cel kom, ne samo na odredeni mesta :helou:

Ако не бива тоа пробај со VundoFix. Јас имав ист проблем со НОД32, нон стоп ми излеваше предупредување и не можеше да го исчисти,а ова го реши проблемот. Оваа програма не бара инсталација и попросто нешто не сум видел. Симнуваш и вклучуваш. Толку

Симни тука

Мислам дека ова програмче нема да помогне. Ова е за Вундо и за некои др тројанци, а не за тој што му го детектира НОД-от. Ама сепак пробај.

virus li e sto li e :uvo: ne se startuva windowsot mi vika memorijata ne moze da bide procitana??? 4areee????

virus li e sto li e :uvo: ne se startuva windowsot mi vika memorijata ne moze da bide procitana??? 4areee????

Aко се разбираш малку у хардвер, отвори го РС, извади ги плочките рам меморија што ги имаш, дувни таму малку у слотовите и стај ги пак плочките, можеш и да им ги смениш местата.

Пробај.

И кажи од кога ти прави вака, кога прв пат напраило вака, што си напраил претходно....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom