R
reactive89
Гостин
Собери го овој [клик]Плс ХЕЛП !! Го избрисав Драјверот за Аудио и сеа неможам да слушам никаков Звук од мојот ПЦ...ако има некој да помезе арно ак не мозам да литам некаде![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Собери го овој [клик]Плс ХЕЛП !! Го избрисав Драјверот за Аудио и сеа неможам да слушам никаков Звук од мојот ПЦ...ако има некој да помезе арно ак не мозам да литам некаде![]()
Кажи што звучна картичка имаш па ке можеме да ти помогнеме вака само со ХЕЛП ништо не бива...Расчепкај се таму види што звучна имаш и пиши за да може да ти дадеме драјвери..А провери и ако имаш цд-иња од компјутерот сигурно ги има на некое цд драјверите, најверојатно на цд-то за матичната плоча...![]()
Fala :smir:Gen msn се вика програмата, побарај ја :smir:
Ми требаат драјвери за Виста 64бит за USB WiFi TrendNet TEW-444UB EU. Има 2 верзии. Едната е EU, другата е А. Мене ми треба за првата.
П.С. Драјверите од официјалната страна не работат.
Ти пишав вчера... прочитај погоре!Чепкав и дојдов до заклучок дека неам ЦД и дека знам како се вика Драјверот Тхе наме ис High Definition Audio Driver Package - KB888111
Мислам дека е така а може и да не е !!:nesum::nesum:
Arno kaza operdrajv pusti da skenira ama niz cel kom, ne samo na odredeni mesta :helou:Неможам да го смирам антивирусот, нон стоп ми излегува ова, барав некако да го избришам тројанецот ама на секој 3 сек. ми излегува ова.
Како да го исклучам? или како да го избришам вирусот?
Прегледај го приврзокот 7553
virus li e sto li e :uvo: ne se startuva windowsot mi vika memorijata ne moze da bide procitana??? 4areee????