Кој мобилен е подобар

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар

• Вкупно гласачи
    210
Ups zaboraviv deka ke prasuvav nesto ... stvarno Janicka kolku godini imas??? :P

janicka напиша:
Gizo напиша:
Ni imam mobilen, niti mi treba, a iskreno ne ni znam koj e najbolji, 2-3 meseci se sluzhev so Nokia, beshe dobar, i posle sestra mi pochna da mi krade od kreditot i na kraj go bataliv
Nemas ni devojka, taka? :P

Mora da imas mobilen ako imas devojka... ke vidis, fati nesto pa dojdi pak pishi tuka i kazhi mi deka ne ti treba :love1:

Pa u pravo si ama telefonot ne se koristi samo za devojka, drugar mi ima mobilen ama nema devojka.Isti k**

ako imash 5-6 devojski znaci ti trebat 5-6 mobilni spored vas c c c c c

Полуафтоматски банкрот се вика тоа :), ние неможеме со нашиов стандард да си го платиме домашниот телефон па камо 3-6 мобилни телефони :).

Знам дека сега нема да бидам постојан во размислувањата бидејќи веќе напишав кој мобилен користам, како ги менувам, кој е најдобар според мене. Но, ниту еден не е обар. Сите се заникаде. мајката нивна мобилна. Секој секогаш може да ме најде и да ме гњави. Кој ги измисли? Подобро да ги немаше. Ќе киднам од работа, ќе ме најдат. ќе идам некаде, од ома ќе ми се јават да ме гњават. Пту, да им ...мобилна.

Ja go stavam na "Redirect" i site mi ostavaat poraki na fiksniot taka da koga proveruvam poraki na eden telefon proveruvam i aj u k.... En neee! Kje se ligavam : ima poarni raboti vo zhivotot i pointeresni :wink:

Neli e taka ?

A i gledam koj mi se javuva taka da koga moram da odgovoram odgovaram a koga ne moram koj ve e.. ! :twisted:

А бе убо е тоа, ама кога ќе киднам од работа, пеерине знаат да се јават и да ме бараат, ко да ќе рикне све без мене, гњаватори, не можам редирект да му правам. Додуше не би требал да бегам од работа, ама кога се килавендри, што да им правам. Инаку не им се јавувам кога не сум на работа (а и тогаш) на оние на кои нејќам. само сепак е анојинг.

Се подразбира дека најдобар мобилен е Sony Ericsson двете најдобри фирми се споиле у едно совршенство...Тука негде може да се каже и Нокиа и тоа е се.Ви кажувам од лично искуство,сум сменила не знам ни сама колку моб,ама овие се најбољи.ДОбро сеа има разлика од модел до модел ама ви кажувам in general....

Nikki напиша:

Епа брат немам намера да ти докажувам... Не верувај и готово! Твое право,твоја роба,твој дуќан

AuRoRa напиша:
Се подразбира дека најдобар мобилен е Sony Ericsson двете најдобри фирми се споиле у едно совршенство...Тука негде може да се каже и Нокиа и тоа е се.Ви кажувам од лично искуство,сум сменила не знам ни сама колку моб,ама овие се најбољи.ДОбро сеа има разлика од модел до модел ама ви кажувам in general....

Тоа зависи од искуствата што си ги имала со мобилните телефони. Некој може и да го има најдобриот, па да му се погоди да биде шит... иначе според последни податоци... слушав на Канал 5 - емисијата Мрежа
Топ 5 производители

1. Нокиа со 30.5% од пазарот
2. Моторола со 15,нешто
3. Самсунг со 6,нешто
4/5. Сони Ериксон и Сименс со 5, нешто

Па сега проценете сами.
Инаку јас никад не сум имал до сега нокија, а сум сменил 4-5 телефони. Редно време ќе биде да си земам еден 8)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom