Кој мобилен е подобар

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар

• Вкупно гласачи
    210
Mene licno nokia telefonite mi se smotani, zatoa sto imaat smotan nadvoresen izgled ko traktor mi izgledaat (golemi i teski). Siemens i Alcatel se ok telefoni, drzat baterija i po edna nedela.
Ja preferiram telefoncinja na preklop vo momentov imam takov - Motorola v180 samo sto baterijata mu trae epten kratko a i nemam infrared sto e za zalenje :(

StenmarC напиша:
во Малезија, Кина, Индонезија ....<--- Југоисточна Азија многу користат Sharp, NEC, Benq, Bosch меѓу кои навистина се мнгоу добри телефони .... 8)

Ti pak od kaj znaes sto se koristi vo Malezija, da ne si bil tamu slucajno?

Vi ste neverovatni, mobilen kako vibrator bljak :x
Posle go zemate vo raka, pa i drugi go zemaat cuvaaajjjjjjjjj bozeeeeeeeeeeeee.........

ruska_salata напиша:
StenmarC напиша:
во Малезија, Кина, Индонезија ....<--- Југоисточна Азија многу користат Sharp, NEC, Benq, Bosch меѓу кои навистина се мнгоу добри телефони .... 8)

Ti pak od kaj znaes sto se koristi vo Malezija, da ne si bil tamu slucajno?

Не ... татко ми бил, а и гледам емисии, читам по интернет и така :wink:

Руска салата зашто бљак коа немаш со што и со мобилниот мислам тоа важи за женските. :) Само не свакај се ти озбилно не гледаш дека се заебаваме ние тука :). Инаку тоа Алкател Сименс нај гадни мобилни прават и тоа дека држат ептен со батеријата зависи си кој јас имам Алкател ОТ835 на преклоп тој држи максимум 3-4 дена, само рачунај дека има камера и 256к бои така да тешко да му издржи батеријата повеке од 3-4 дена (ова ти зборам во мирување) а да почнеш да го рчкаш еден ден ке ти трае :).

StormAngel напиша:
Подобри мобилки од тие што работат, здравје. :lol:

Тоа бе бате Сторм!!! :lol:
Апсолутно се сложувам!!!!

Jas najmnogu gi postovam Sony Ericsson, pa posle Nokia, pa taka nataka :lol: Obozavam so preklop da mi e mobilkata pa zatoa i si imam takov Sony Ericsson z600, i sum mnogu zadovolna, a za baterijata da ne zboram, alal da i e :lol: :P

Ni imam mobilen, niti mi treba, a iskreno ne ni znam koj e najbolji, 2-3 meseci se sluzhev so Nokia, beshe dobar, i posle sestra mi pochna da mi krade od kreditot i na kraj go bataliv

Gizo напиша:
Ni imam mobilen, niti mi treba, a iskreno ne ni znam koj e najbolji, 2-3 meseci se sluzhev so Nokia, beshe dobar, i posle sestra mi pochna da mi krade od kreditot i na kraj go bataliv
Nemas ni devojka, taka? :P

Mora da imas mobilen ako imas devojka... ke vidis, fati nesto pa dojdi pak pishi tuka i kazhi mi deka ne ti treba :love1:

Од пред месец дена имам 6630..

Пази ова.. идам у мобимак да ми го подесат за ММС и ГПРС, и таму ме информираат дека ќе почекам 6-12 месеци за тоа, затоа што немале набавено таков софтвер за 3-Г телефони...

Кај живеам јас, ебате..

Иначе, телефонот е закон, позакон-здравје

janicka напиша:
Gizo напиша:

Mora da imas mobilen ako imas devojka... ke vidis, fati nesto pa dojdi pak pishi tuka i kazhi mi deka ne ti treba :love1:

Ај доунт тинк соу :wink:

janicka напиша:
Gizo напиша:

C c c c c c ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom