Кој мобилен е подобар

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар

• Вкупно гласачи
    210
Не сум јас нешто човек кој сака мобилни со све и свашта. Ми треба да држи батеријата и да биде нормален, за слики имам дигитален фотоапарат, а за друго соодветна техника. јебеш направија која има све у нејзе и се заебуе почесто. МЕ 45 ми беше најдобра бидејќи е сплешпруф, шокрезистант (обично знаат да ми паднат) јак аларм, добра батерија и органајзер. Толку ми треба. Јебига, едноставен човек сум.

За тебе нокиа 3330 е измислена работа, добри вибрации, аларм батерија држи 5 дена (нова се разбира)

Гласав за Сони-Ериксон по партиска линија (зашто имам таков), а иначе Нокија е без конкуренција!

Дефинитивно Нокиа - али од 6600 нагоре ... (претходните се со срање софтвер, а за дисплеј да не збориме) ... откако почнаа да користат Самсунг дисплеи се поправија 8)

Значи Самсунг за добар дисплеј, Сони Ериксон за добра полифонија, али НОКИА за добар телефон 8)

StenmarC напиша:
Дефинитивно Нокиа - али од 6600 нагоре ... (претходните се со срање софтвер, а за дисплеј да не збориме) ... откако почнаа да користат Самсунг дисплеи се поправија 8)

Значи Самсунг за добар дисплеј, Сони Ериксон за добра полифонија, али НОКИА за добар телефон 8)

Абе добри се и другите нокии само што 6600 е еден од најдобрите нокии затоа што има Симбијан ОС и има смарт картичка Блутут и други тракатанци, имам еден другар што има едно делче што работи на Санбиан. Се приклучува на мобилниот, и бираш таму мапа на скопје и ти казува у моментот кај се нагаш (улица), тоа е многу добра работа за во Скопје незнам колку ке вред ама за во странство е измислена работа.

И коа сме веке кај Самсинг сакам да кажам дека самсунг има добро екранче добро мени и јас мислам дека Самсунг прави најдобри мобилни на преклоп многу добар дизајн имаат и функции, исто така имаат и добра камера.

Самсунгот стварно се добри, али кај нас нема-барем ја не сум сретнал Самсунг телефон со bluetooth, а инфраред-от им е за никаде ... само броеви можеш да праќаш ... за камерите не знам какви им се пошто немам со камера (користам Samsung S500-на преклоп) ... имам видено слики од V200 i E330 и би рекол дека се просечни ... за камера ме изненади Сони Ериксон k700i ... стварно добра камера и дисплеј ....

А другите нокии не би рекол баш дека се добри... мислам кога ќе видам shit дисплеј ондак ми се крева коса ... ко на пример 7250 и сл....

6600 е закон .... далеку е од Сони Ериксон П900 (П910) али супер е за тие пари (260?) ... има нешто слично на word и excel за него и ко даљинско можеш да си го користиш ... свашта .... 8)

Па П900 и П910 имаат оперативен систем симбиан исто така и Нокиа 6600, така да ворд и ексел имаш и на 6600 и можеш да го најдеш за 200 евра, а да не збориме за 6630
no6630.gif
, кој исто така е звер мобилен тој мобилен е од третата генерација на мобилни телефони, со тој можеш да идеш по улица и да се гледаш со човекот што збориш се разбира мораш да имаш специјално постоље со камер додека Сони Ериксон З-1010 има две камери и можеш комотно да се шеташ низ улица и да се гледаш со човекот кој правиш муабет, се разбира за трета генерација мобилна телефонија ние ке треба малце да причекаме а се надевам дека мобимак ке го воведо нај брзо за 1 год може и повеке. До тогаш ние ке сонуваме за мобилни од трета генерација :)

jas sum very zadovolen od motorola V300(so v600 softver). Mnogu lesno se menuva softver, menito go pravis kako sakas, se menuvaat ikoni, ekran ima eden od najdobrite(od sharp 176x220), mp3 ringtonovi, 7mb memorija, kamerata ne e kojznae sto za zaebancii e dobra... Novite linii na motorola se ludnica(V3, V8, V630). Mi se svigja toa sto nivnite telefoni ne se skapi a imaat se sto e vo trend u momentot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom