Кој мобилен е подобар

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар

• Вкупно гласачи
    210
Мистичен напиша:
Нуб, тебе ти украле некад лично па да знаеш како функционира од пријавување до пронаоѓање?
Не на мене ама на еден дргуар да :) одма го пријави во полиција и му рекоа да дојде во Карпош станицата со кутијата од мобилниот.

desert_fox напиша:
Ќе рече некој дека сум старомоден, ама ако си најдам пак ваков ќе си купам. Нокиа 7110 илити matrix. Само ќе му додадам боља батерија (12 дена трае). Почна да заглупуе. И јас не сум за камери и останати accesories. Добра меморија за у именик, организер со календар и нормално добра мрежа. Предлог со што да го сменам (мислам модел на нокиа а не каков). Поздрав :D

Ко што знам јас матрикс тие 8110 и го имам дома :) така за урнек ми стои го носев до пред некое време кога немав мобилен и му ја ебав антената :) сеа е крива хахах :)

а за тоа дека не го нашле имаш право. Финтава е што нашава полиција сукс

Modelot e 8110 i ja go imam doma. Toa mi bese prviot telefon pred 5 godini, go naslediv od tatko mi. Ja neam antena ja izgubiv nekade. Toj telefon mi ima padnato 100 pati i nikagas nisto ne mu bese. Za edno 15 godini ke gi dademe u nekoj muzej moze i ke ni dadat nekoj denar za niv!

fsreplay напиша:
Modelot e 8110 i ja go imam doma. Toa mi bese prviot telefon pred 5 godini, go naslediv od tatko mi. Ja neam antena ja izgubiv nekade. Toj telefon mi ima padnato 100 pati i nikagas nisto ne mu bese. Za edno 15 godini ke gi dademe u nekoj muzej moze i ke ni dadat nekoj denar za niv!
Што тие на тебе бре тој мобилен е карпа тој тешко да се скрши недај боже да ти падне на земја ке ти направи дупка во паркетот или асфалтот зависи кај ке ти падне :)

n00b напиша:
fsreplay напиша:
Што тие на тебе бре тој мобилен е карпа тој тешко да се скрши недај боже да ти падне на земја ке ти направи дупка во паркетот или асфалтот зависи кај ке ти падне :)
:D :lol: :D :lol:

Закон е телефонт ... банана телефон :P
него и 5110 многу јак се покажа... тетин ми уште го има ... сигурно има 4 години, а и тогаш на старо го зема :P

Мајка ми има 3330 и веке 3 год го користи ништо не му фали само што батеријата ослабе и треба да го пуни на 2 дена.

Не за џабе Нокиа 3310 е најпродаван телефон у свет :wink: (3330 - same shit, better software)

Разликата помегу тие два мобилни е многу мала, едниов има повеке меморија и Screen Saver што се движи :) ништо повеке.

Nikogas ne mi se svigjal 3310, 3210 mi bese poubav. Toj i go dadov na baba mi i uste go koristi.Edno dva pati i kupuvav baterija. Uste super funkcionira.

3210 е уште поголема цигла а и добра цигла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom