мобиле фрикс.. дан се дружите со сани?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nikki напиша:Lg rulz
na sani mob rulzjaka vibracija ima
Не на мене ама на еден дргуар даМистичен напиша:Нуб, тебе ти украле некад лично па да знаеш како функционира од пријавување до пронаоѓање?
desert_fox напиша:Ќе рече некој дека сум старомоден, ама ако си најдам пак ваков ќе си купам. Нокиа 7110 илити matrix. Само ќе му додадам боља батерија (12 дена трае). Почна да заглупуе. И јас не сум за камери и останати accesories. Добра меморија за у именик, организер со календар и нормално добра мрежа. Предлог со што да го сменам (мислам модел на нокиа а не каков). Поздрав![]()
Што тие на тебе бре тој мобилен е карпа тој тешко да се скрши недај боже да ти падне на земја ке ти направи дупка во паркетот или асфалтот зависи кај ке ти паднеfsreplay напиша:Modelot e 8110 i ja go imam doma. Toa mi bese prviot telefon pred 5 godini, go naslediv od tatko mi. Ja neam antena ja izgubiv nekade. Toj telefon mi ima padnato 100 pati i nikagas nisto ne mu bese. Za edno 15 godini ke gi dademe u nekoj muzej moze i ke ni dadat nekoj denar za niv!
n00b напиша:Што тие на тебе бре тој мобилен е карпа тој тешко да се скрши недај боже да ти падне на земја ке ти направи дупка во паркетот или асфалтот зависи кај ке ти паднеfsreplay напиша:Modelot e 8110 i ja go imam doma. Toa mi bese prviot telefon pred 5 godini, go naslediv od tatko mi. Ja neam antena ja izgubiv nekade. Toj telefon mi ima padnato 100 pati i nikagas nisto ne mu bese. Za edno 15 godini ke gi dademe u nekoj muzej moze i ke ni dadat nekoj denar za niv!![]()
StenmarC напиша:Nikki напиша:Lg rulz
na sani mob rulzjaka vibracija ima
а форма каква има ? :wink: