Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
C H A R M E D - ne znam kolku e ludila , zimi se zakon e..
i CSI i go gledam.. drugo serii ne pratam mn... sapunici i slicno..

mi najomilena serija mi e Mladi Buntovnici ama isto taka mi se arese i taa na pink (ama neznam kak se vika ja davat u 18 casot):icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Ej Beverly Hills 90210 omilena mi bese.Steta so ne ja davaat poveke.I Mladi buntovnici si gledav,mnogu realna bese serijata,realno gi imaja pretstaveno problemite na mladite.A sega Friends i Charmed si gledam.

Edvaj cekam koa pocinja Will&Grace...na vremeto gleav edna se vikashe Once and Again(radi Shane West ja gledav)...a naj naj merak mi praeshe Alo ALo/na vremeto na Sitel ja davaa...ludilo:)

memberix напиша:

ДА ! ДА ! ДА ! колку добра ствар ! ! ! ја гледав на ХРТ2 ... додека не ја исекоа... жалосно е што сеуште никој наш не ја дава... сите удриле на моронските шпански идиотштини
GS_e4ff864dac21276d2991bfb466f37adf.png
sc1093ss.gif
209034.gif

sex & the sity
friends
beverly hills ( vo tinejdzerski denovi)

vo posledno vreme mi se zasvigjuva "THE X FILES"

Vo posledno vreme mnogu mi e interesna Will&Grace

Пријатели
и може да се каже Only fools and horses (ако се вика така) на алфа многу е јако англиска комедија

ЏОИ

ДЕФИНИТИВНО ЏОИ, мислам дека е барем за 10% подобро направена од Пријатели иако истиот тим е префрлен на серијава,
Ептен се добри и ако има некој епизоди од втората сезона нека се јави ја ја имам првата цела на ДВД

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom