Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментов само Enterprise си следам, а има уште многу серии што ги поштовам. :mist:

Пред некое време на темава постирав дека Third rock from the sun ми се омилени , ама од неодамна во мојата “колекција“ на омилени серии дефинитивно на прво место ми се Star trek - Enterprise:cuc:
Одамна немам почувствувано оваква пасија за некоја серија . Едвај чекам да дојде 19.30 и ко мрднат се лепам за телевизорот.
П.С ДА НЕ ЈА ИМА НЕКОЈ СЛУЧАЈНО НА ЦДИЊА?ПЛАЌАМ ПОШТЕНО:bip:
П.С2 Али да бидат со превод ако може:nesvest: Ги најдов во една цедетека , ама беа без превод , а со оглед на стилот на зборење во серијава тешко дека ќе успеам да разберам многу...

Sandra 432 напиша:
"Istraga na mestoto na zlostorstvoto" =QUOTE]
Дефинирај која
нејви це ди ај
це си ај мајами
само це си ај
Малце успех и одма клонови
Овај Доналд Белисарио да не му е син на Арон Спелинг бај да веј и ЈАГ е негово дело

Star Trek сите! Original series, TNG, DS9, Voyager и овој новиов Enterprise! А од овие TNG ми се омилени!

star trek definitivno se najbole serii sto postojat do sea.

Najomilena mi e prijateli. Ama ja gledam i "Charmed" ne za neso drugo tuku jaki zenski ima O.o

CSI нормално ... и Очајни домаќинки се кул:pipi:

Acid напиша:
Добро де, океј филм е. И мене ми беше интересен Stark Trek. Дури не сум ручал за да не пропуштам епизода кога бев мал. Ама на што се должи таквата опсесија кај тебе? :roll:
Ja imam ova pojava primeteno kaj poveke luge obicno '78-'82 taa generacija
A inache mene omileni serii mi se:
Family guy
Lost
Rome
Joey

The Sopranos ubedljivo najbolja e!!!
Sega ja cekam VI sezona da iskoci na DVD da ja gledam.:)

Friends , CSI , Star Trek i Tretiot kamen od Sonceto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom