Риболов

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Меаца значи ти се бавиш професионално со риболов гледам секоја недела идеш :) и фаќаш браво браво :)
Да бе професионалец сум хеехех
Абе каков професионалец.. сите фаќаат по не знам колку а јас најчесто со неколку рипчиња.. А одам често.. имам сега повеќе време и забавно е..

vo svabski ribarski forum najdov ova karikatura.....

RUSKI RULET na RIBITE

020911.jpg

па често одам на риболов но не сум ја видел темава најгнасно нешто е кога ке ти се закачи костреш тој боцка и јадичето го голта до опаш и зато велам гадно за вадење. утре планирам да одам на риби па препорачајте некое место на охридско

Нема подобро хоби од риболов али жените никогаш нема да го сватат тоа :toe:

Риба. Колку?

kolku najveke riba ste fatile do sega,80kg za dva dena.dali e toa dosta?:pos2:

Ни пола кило цел мој живот !!! :(. А баш имам мерак да седнам негде и да фаќам....само што у сите случаи само седам и нишо не фаќам :( :):)

Jас ни сто грама немам фатено :) нема влечи тоа али иначе убаво е да се лови релексација на мозокот :)

Не сум одел на Риби, не ни мисљам да одам :D

А за тие шо тек ќе одат, СРЕЌНО!:icon_lol:

Може да се договориме овака групно КАЈГАНЏИСКИ да отидеме некогаш!!! Размислете околу ова...

Може да се договориме овака групно КАЈГАНЏИСКИ да отидеме некогаш!!! Размислете околу ова...

Нема проблем бе....ти само кажи каде и кога.....ама по можност реонов околу Скопје...

Да бе професионалец сум хеехех
Абе каков професионалец.. сите фаќаат по не знам колку а јас најчесто со неколку рипчиња.. А одам често.. имам сега повеќе време и забавно е..
:kesa: dfhjdh

kako taka be ja odan sekoj vikend i fakam mnogu sega bas na eden ribnik mu bea izbegale nekolku toni pastramka i rekata e polna fakam po 10 kila

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom