Стрелец
El Mariachi
Јок, такво нешто мислам дека нема да им се случи... Само ми го сменија малку насловот (без објаснување) и доволно беше!Sedi miren, nemoj da si ja zaklucil)))))))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јок, такво нешто мислам дека нема да им се случи... Само ми го сменија малку насловот (без објаснување) и доволно беше!Sedi miren, nemoj da si ja zaklucil)))))))
U glavnom така е... Се согласувам!Strelec ne preteruj sea i ti ... fer pley se igra tuka u glavnom ... ruka na srce
А како беше оригиналниот наслов? Јас ја знам темава со ваков наслов како што е сега.Јок, такво нешто мислам дека нема да им се случи... Само ми го сменија малку насловот (без објаснување) и доволно беше!![]()
Наместо ’Пробугарскиот карактер на членови на ДПМНЕ’, насловот беше ’Пробугарскиот карактер на ДПБНЕ’...А како беше оригиналниот наслов? Јас ја знам темава со ваков наслов како што е сега.
Не лажи сеа и тиНасловот беше сменет по моја иницијатива затоа што беше политички некоректен. Генерализираше и дискредитираше.
Наместо ’Пробугарскиот карактер на членови на ДПМНЕ’, насловот беше ’Пробугарскиот карактер на ДПБНЕ’...
Ама ОК е... Не е ништо страшно доколку не прејде во навика или доколку не се прави злонамерно!
ЦРВЕНКОВСКИ САКА ДА ПОЧНЕМЕ ВОЈНА ЗА ДА ЈА УРНЕ ВЛАДАТА НА ВМРО-ДПМНЕ И ДПА" !
Одговорот го постирам тука, а не на ПП, за да се знае една работа:Па нема ли дискредитирања во други наслови? На пример, овој: ЦРВЕНКОВСКИ САКА ДА ПОЧНЕМЕ ВОЈНА ЗА ДА ЈА УРНЕ ВЛАДАТА НА ВМРО-ДПМНЕ И ДПА" !
Што се однесува до промената на ДПБНЕ во ДПМНЕ, ме интересира зошто не се прават измени и кога луѓето пишуваат СДС, или СДСм, или СДСбјрм?