Пробугарскиот карактер на членови на ДПМНЕ

ehhh sega pak se podigruvas so nas polu[pismenite

pa sega kaj se culo videlo individualna kauza
???

i velis na son ti se soni... pa togas ne si ti kauzar ti si imal prividenie gospod ti dal misija, ne si ti budala kako sto mislat ti si misioner d-re !!!

em udbas em macenik.. c c c pak se podigruvas so nas... a nie pa se palime mislime ke ne prosvetli coekov ke kaze nesto novo...

Dobro be...
u ovaa moja Makedonija...ima li 10% lugje sto imaat normalni ambicii,sto znaat da pishat normalno po forum i da ne se pretstavuvaat kako levoto made na Bush...meshajki i CII i KGB-a i UDBI i ne mi stiga imaginacijata sto se drugo?
Dali u korenot na makedonecot e da bide cirkuzant i da pravi budala od sebe?
Dali u korenot na makedonecot e da bide nezadovolen od svojata drzava i mesto da go `kanalizira` toa nezadovolstvo i da go iskoristi vnatre vo svojata drzava za da smeni nekoi delovi sto go nerviraat trca kaj sosedite i vika pomos,me tepaat posto sum bugarin...srbin...grk...drn...drn natamu!
Ima li dovolno psihijatri da ne pregladaat site i da napravat eden grad od zatvoren tip kaj sto ke gi zatvorat ludite?
Za site tie sto se normalni da moze pobrzo i nepreceno da si ja ostvarat celta.

pa poentata mi e mili dragi brain bug deka :

parata go vrti svetot i politika e kurva i ne e cudo sto mnogu politicari se prodadeni dusi edno zborat drugo pravat a Vie obicnite smrtnici si vadite ochi posle de Bugari krivi, de Srbi krivi , de Sipcite krivi ... politicarite se najkrivi i imaat Bugarski pasosi posebno tie od VMRO DPMNE a tie od Narodna toa od eden do posleden

zatoa se nadevam ke se opravite naskoro ke se svesti narodot za da ne mora da se aktiviram povtorno !

Ako ti kazam deka licno so Ljupco Georgievski tipkashe nema da ti se veruva ... znaci sto i da kazam nikoj ne mi veruva ke poshizam pa ke ja tepam Sneshka radi Vas :)

ehhhh d-re d-re da bese ta taka lesno ia cela idnina zavisese od tebe samo :( ima mnoguopaki raboti ovde vo RM tesko dekasam ke mozes da gi opravis a gledam i nemas mnoguprivrzanici na forumov duri ni za seksualna revolucija :(

ama ete mozes da ni kazes nekolkumerki sto bi gi iskoristil da ja podobrime tatkvoinava, ete stobi napravil ako se reaktiviras??

Nie ke gi napravimemesto tebe mozebi em ti vo penzija ke siuzivas em ke ja opravis drzavata indirektno em nie vecno ke te blagoslovuvame i tebe i tvoeto prividenie...

jas imase tema za toa idi vidi u ekonomija

nakratko jas site bi ve pratil da kopate na niva piperki agrarot da se razvie pa posle mozeme da se kurcime koa ke bideme puni kesh

Абе,SWEDEN,дај не заебавај туку прашај таму по тоа пријателите колку коштаат 1 милион парчиња пасоши по набавна,независно дали се Бугарски,Турски или Панамски,важно е да не се бара виза за излез од ГЕТОВО,оти вчера баш ЕУ се јави со информација дека за Македонците нема укинување на "двојната визна бариера",барем во блиска иднина од 10тина години.Си велам дека на толку голема количина ќе имаме попуст pa можно е да се најдат за по 100 евра.Размисли тоа е убава паричка 100 милиони евра се во прашање за 1 милион Македонци кој привремено би ја напуштиле Македонија по парче леб и подобра иднина.

toa kaj pope partizanot jas striktno moram da se drzam na temava probugarski karakter i ve molam da ne me odalecuvate od nea posto se ljutat lugevo ovde posle swedo lud swedo sve temi zaebue ... daj da bideme parlamentarni malce

PS dvojna bariera vikas a dobar bizmis e toa

zafrknat intelektualec siti.. nemozeme nie so tebe, ke najdes ti nekoj link megju nivata piperkite i bugarite vo VMRO, ali vo pravo si sega za sega drzi se do temata, go imas moeto celosno vnimanie denes.

Kako da gi prepoznaete :

Eve ke Vi dadam profil na probugarski clen od bilo koja partija ama da sum u tema neka bide VMRO :

1. Obavezno napamet ja znae chakam te da dojdes i rodino moja balgarijo

2. u drustvo u Makedonija obicno e pogolem Makedonec od Alexandar i Samoil zaedno

3. retki se tie koi kazuvaat otvoreno deka imaat pasos bidejki ke im smeta u kariera poradi promakedonskata struja koa sea prog=fucue u VMRO

4. Obavezno Gergana ja imaat na poster , i koa ke se napijat vikaat CECO kurvooo

5. Muabetite im se vrtat od dijapazon abe ako pukne ...abe peer kur te boli imame pasos ahahahahahaha neak crknat komunjarive / ostanatite

6. Bugarskata vojska sekogash bila najakata sila na Balkanot ama nesrekno gubela na kraj vojnite ( ovoj fakt go kazuvaat po 4 cashki zuta bez meze )

7. Ako nekoj gi prasa u stranstvo sto si : As sum dete na evropicheskata unia ova po difolt

8. Obavezno ( 90 posto ) im se naoga nekoj od familija koj nepravedno bil machen od Srpskite okupatori

imam uste ama ke gi prepoznaete polesno i bez spisok

Ako nekoj prepoznae nekoj sto ima poveke od 4 stavki ovde kazani tugeder garant e bugaroman so garancija

Kako da gi prepoznaete :

Eve ke Vi dadam profil na probugarski clen od bilo koja partija ama da sum u tema neka bide VMRO :

1. Obavezno napamet ja znae chakam te da dojdes i rodino moja balgarijo

2. u drustvo u Makedonija obicno e pogolem Makedonec od Alexandar i Samoil zaedno

3. retki se tie koi kazuvaat otvoreno deka imaat pasos bidejki ke im smeta u kariera poradi promakedonskata struja koa sea prog=fucue u VMRO

4. Obavezno Gergana ja imaat na poster , i koa ke se napijat vikaat CECO kurvooo

5. Muabetite im se vrtat od dijapazon abe ako pukne ...abe peer kur te boli imame pasos ahahahahahaha neak crknat komunjarive / ostanatite

6. Bugarskata vojska sekogash bila najakata sila na Balkanot ama nesrekno gubela na kraj vojnite ( ovoj fakt go kazuvaat po 4 cashki zuta bez meze )

7. Ako nekoj gi prasa u stranstvo sto si : As sum dete na evropicheskata unia ova po difolt

8. Obavezno ( 90 posto ) im se naoga nekoj od familija koj nepravedno bil machen od Srpskite okupatori

imam uste ama ke gi prepoznaete polesno i bez spisok

Ako nekoj prepoznae nekoj sto ima poveke od 4 stavki ovde kazani tugeder garant e bugaroman so garancija

Oва без разлика дали има оргинален или "фалц" Букарски пасош?:)

diskutabilno... :)

abe kako i da e 4 tocki ako se ispolneti vlegue u tefterot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom