Ska Maniac
Бараба
Ауууу браво.
Не знам дали знаеш сега каква милфара е станата пејачката.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ауууу браво.
Не , не е таа.Учам од најдобриот?Магдалена Цветковска
Како не му текне на некое менаџерче да организира едно забавиште во некоја од саливе со овие песни да се собереме сите сладокусци и да се остаиме.
Иначе, порано кога ќе се запиевме по куќи пред град, неизбежна беше и оваа, да, можеби не ја дели епохата, ама тие се енергијата и вајбот, да не кажам
Не ми се верува дека ја најдов песнава ауууу .....
Што се случи со дечкото Сашо Спасовски?Не зезај 2 дена се мислев како се вика песната едвај ја најдов... мелодијата ми беше во глава ама текстот ми идеше цела година... а не цела недела... а уствари песната се вика Пијан и млад...![]()
Иако веќе постирав поназад, и ќе идам со таа песна, нека стои и оваа како дефиниција за андерграунд песна/бенд...
Чекај малце, Наташа Малинкова е вокалист од БагажНе , не е таа.
Оваа е :
![]()
Јесте.Чекај малце, Наташа Малинкова е вокалист од Багаж![]()
Немој така да збориш. Агда е од Велес.П.С. кој таленти испаднале од Велес... ако е Путин паметен и вољан да му помогне на човештвото.. само една атомка треба нас да ни фрли![]()
Абе и Нонето е велешанка а-ууууЈесте.
Автоматски споено мислење:
Немој така да збориш. Агда е од Велес.
Башка и музата на Сашенце наш од фан клуб мислам дека е велешанка.
@Sussaro
ако мојава од Аднан и Марија не може оти е алтернатив или пеат на енглески..
Втор избор ми е:
Од времето кога беше б'лгарчета и благонадежен испољнител
Е сега дали не може да го наполни МКЦ е малку дискутабилно..
Многу ѓаоли има за истерување меѓу народов
П.С. кој таленти испаднале од Велес... ако е Путин паметен и вољан да му помогне на човештвото.. само една атомка треба нас да ни фрли![]()
Нема никаква логика Сашо Спасовски да е ундергроунд, песната ден денес ја пуштат по радио.
И не му е само таа песна хит, само толку памтите.
Не ги гаси свеќите, животе сладок си, имаше уште некоја не ми текнува.
Голем хит на мс смс беше Тино. Заедно со Брајан и Шарки кој имаше апла бесрамен плагијат на Every little thing од The Police, ама ги нема на youtube.@Sussaro
ако мојава од Аднан и Марија не може оти е алтернатив или пеат на енглески..
Втор избор ми е:
Од времето кога беше б'лгарчета и благонадежен испољнител
Е сега дали не може да го наполни МКЦ е малку дискутабилно..
Многу ѓаоли има за истерување меѓу народов
П.С. кој таленти испаднале од Велес... ако е Путин паметен и вољан да му помогне на човештвото.. само една атомка треба нас да ни фрли![]()
Mislam deka dosega sfati deka bas i ne se zamaram, da ne recam ne navlegvam tolku vo specifikacii, posebno na vakvi temi koi povekje gi gledam kako relaksacija i razonoda otkolku da zemam da desifriram sto tocno avtorot konkretno bara. Okolu Risteta i negovata popularnost, da togas za togas i bese popularen, dali bese kolku Ugro e vekje diskutabilno za togas. Denes ti garantiram deka povekjeto tuka prv pat ja slusaat pesnata, uste pomalce znaat koj e toj Risto vsusnost, niti pak na nekoe radio jas konkretno ja imam slusnato sega skoro ili pojma nemam, vo prethodnite 20 godini. Za razlika od nego Ugro od vreme na vreme ke go pustat. Bas nekni go slusav koga sme kaj toa.Владе и покрај то шо Ристе од Припор беше хит и е попознат од Угро, и покрај то шо од 3 работи не се согласваме за 7 и како врв на се и покрај то шо си исламољуб шо е број 1 смртен грев во моја книга нек ти биди Ристе од Припор.