Како не му текне на некое менаџерче да организира едно забавиште во некоја од саливе со овие песни да се собереме сите сладокусци и да се остаиме.
Иначе, порано кога ќе се запиевме по куќи пред град, неизбежна беше и оваа, да, можеби не ја дели епохата, ама тие се енергијата и вајбот, да не кажам
Одма знам и како би излгедало тоа затоа што Русите имаат направено таков сличен генијален концепт тематика главно 80ти а изведувачи one hit wonder и underground pop, изведувачи што немаат ни популарност ни песни да наполнат сами концерт овие сигурно им рекле, еве ви по 100 евра плус пат и смештај одпејте го тој 1 до 1.5 хит што го имате и за 10 минути сте зараотиле џепарац оти никој жив друг нема да ве викне. И нормално дека ќе прифатат, што ќе прават. Публиката во делириум, се што не можеле во млади години во комунизмот конечно можат сега на стари. Да рипаат во живо на Life is life, na, na, na, na, na...
Еве како ќе изгледа тоа во живо, само наместо Modern Talking, Марјан Стојановски ја пее- Ненаситееееееен, вчера, утре и денееееееес....
Реакцијата, оутфитот и фаците на публиката се прајслес.
Не ми се верува дека ја најдов песнава ауууу .....
Уште кога ја замислував темата, уште одма прва песна што ми падна во глава беше оваа и си реков што ќе правам ако некој ја постира и не можев да си ја решам дилемата, ова е длабоко во сивата зона и не можам да се одлучам ќе морам да размислам малку.
Ќе ја биде?
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
m.youtube.com
905, 000 прегледи има секако дека нема да ја биде.
Иначе некогаш заборавам колку сум стар, убаво ме потсети курајбер па сега ќе ви ставам типичен underground pop од мое детство. Мојца Седеу и група Пинаколада, во случај каде што the carpet matches the drapes. Е децо вака изгледаше на времето андерграунд попот.