Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 2.924
- Поени од реакции
- 6.673
Како и да е апел до идното невестуле/примуле да не превзема ништо
невестуле/примуле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како и да е апел до идното невестуле/примуле да не превзема ништо
Сака во духот на исламот да ти го исече клиторисот и после да те облее со конзервативен дубајски златен туш.Neznam sto saka od mene?
Zdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
Абе нема клиторис зарем не ти е јасно?Сака во духот на исламот да ти го исече клиторисот и после да те облее со конзервативен дубајски златен туш.
Кој ти е крив кога не си остана во Грција и сега со гркот ќе си уживаше на плажаZdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
srcka de odgovori ni, ocajno cekame tvoj odgovor se plesnavte ili ne pa da si legnamNeznam za toa pleskanje mnogu tesko stvarno deckovo e po moj vkus ama nesto me koci za so nego da sum
Не сум дистрибутер.Некој дистрибутер сака да ја гузи во хладњачата што ја вози, а каурка како каурка, нормално е да гледа и да се заљубува во муслиња, она е освестена и нема никакви предрасуди кон никој. Сега само бара оправдување за тоа што ќе го направи.
Да бе , а оружје 2001 кој шверцаше ?Не сум дистрибутер.
Па не ја гледај така чудно, за рака и во прв мотел. И ако сака после прави ја „нусе“.Не сум дистрибутер.
Знаеме дека не си Пуно, терорист од учк си ти.Не сум дистрибутер.