А1 Македонија

Дали може да се обнови договор на Вип неколку месеци порано пред истекување?

Здрaвo нa сите ..
Имaм вип кaртичкa пред некoе време земaв телефoн lg spirit 4g нo имaм прoблем дa се кoнектирaм нa интернет т.е не мoжaм дa кoристaм мoбилен интернет , wi-fi рaбoти без прoблем..мoже некoј дa ми пoмoгне бo штo е прoблемoт штo не мoжaм дa се кoнектирaм ..

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Здрaвo нa сите ..
Имaм вип кaртичкa пред некoе време земaв телефoн lg spirit 4g нo имaм прoблем дa се кoнектирaм нa интернет т.е не мoжaм дa кoристaм мoбилен интернет , wi-fi рaбoти без прoблем..мoже некoј дa ми пoмoгне бo штo е прoблемoт штo не мoжaм дa се кoнектирaм ..

Еве провери овде дали ти е се` прилагодено: http://www.vip.mk/poddrska/-/help-support/article/500000000029798
Но можеби и да имаш проблем во однос на тоа кои фрекфенции на 3G/4G ги користи Vip, а кои може да ги користи твојот телефон.

Но сепак, најдобро е до некој од салоните да наминеш или да се јавиш во кол-центарот.

Здрaвo нa сите ..

jas imam Lg Spirit raboti i 3g i 4g bez problemi ....

Од девојка што работи во Вип. Планирано поскапување на пакетите и помалку интернет итн. Неможам да кажам колку е точно но до сега горе доле е така. Тоа ќе било после оваа промо тарифа

Од девојка што работи во Вип. Планирано поскапување на пакетите и помалку интернет итн. Неможам да кажам колку е точно но до сега горе доле е така. Тоа ќе било после оваа промо тарифа
Значи решиле да си мавнат нокаут. Добредојдовме во Телеком.

A moze i devojkata ti pravi finti za da se istrcaat lugjevo da ja zemat promo tarifata koja e sranje i sigurno ne im se prefrlaat lugje na taa tarifa pa pustile muabet...Koj e glupav od 666 tarifa da ide na ovaa sega?

A moze i devojkata ti pravi finti za da se istrcaat lugjevo da ja zemat promo tarifata koja e sranje i sigurno ne im se prefrlaat lugje na taa tarifa pa pustile muabet...Koj e glupav od 666 tarifa da ide na ovaa sega?

Јас не реков кој какви и дали прави финти.Кажувам како ми е речено. Секој има право сам да одлучи за тарифи

Последниве неколку денови не ми стигаат повици. Туку после 30-40 минути ми стига порака за пропуштен повик.

Цел живот сум на телеком, се е ОК мрежа нема проблеми и тарифата иако ми е стара ми врши работа, меѓутоа ако би зимал сега би идел на вип.
Па да му ебам мајката 300mb за 600 денари наспроти 4gb за 600 неограничено кон сите мрежи.
Иначе и двата оператори ни се затупени со ова интернет пакетите.

што е подобро во телеком и зошто прв избор не ти ил телеком

телеком ја изгоре цела македонија па едвај чекаа луѓето да влези втор/трет мобилен оператор да му кажан НЕ на телеком

Цел живот сум на телеком, се е ОК мрежа нема проблеми и тарифата иако ми е стара ми врши работа, меѓутоа ако би зимал сега би идел на вип.
Па да му ебам мајката 300mb за 600 денари наспроти 4gb за 600 неограничено кон сите мрежи.
Иначе и двата оператори ни се затупени со ова интернет пакетите.

Не се баш 300 мб... Имаат 4гига 4Г нет и неограничено кон сите мрежи (Тарифа смарт М со договор на 12 месеци и без телефон) за 800 ден. Башка неискористениот интернет ти се префла во наредниот месец.
Попрво ќе се префрлам на Телеком отколку во Вип да плаќам 700 ден (пошо после една година претплатата ти рипа од 600 на 700) за истите опции како овие што ги кажав кај Телеком плус не ти се префрла неисткористениот интернет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom