Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, мислам беше до 3 месеци претходно.Дали може да се обнови договор на Вип неколку месеци порано пред истекување?
Еве провери овде дали ти е се` прилагодено: http://www.vip.mk/poddrska/-/help-support/article/500000000029798Здрaвo нa сите ..
Имaм вип кaртичкa пред некoе време земaв телефoн lg spirit 4g нo имaм прoблем дa се кoнектирaм нa интернет т.е не мoжaм дa кoристaм мoбилен интернет , wi-fi рaбoти без прoблем..мoже некoј дa ми пoмoгне бo штo е прoблемoт штo не мoжaм дa се кoнектирaм ..
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
jas imam Lg Spirit raboti i 3g i 4g bez problemi ....Здрaвo нa сите ..
Имaм вип кaртичкa пред некoе време земaв телефoн lg spirit 4g нo имaм прoблем дa се кoнектирaм нa интернет т.е не мoжaм дa кoристaм мoбилен интернет , wi-fi рaбoти без прoблем..мoже некoј дa ми пoмoгне бo штo е прoблемoт штo не мoжaм дa се кoнектирaм ..
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Значи решиле да си мавнат нокаут. Добредојдовме во Телеком.Од девојка што работи во Вип. Планирано поскапување на пакетите и помалку интернет итн. Неможам да кажам колку е точно но до сега горе доле е така. Тоа ќе било после оваа промо тарифа
A moze i devojkata ti pravi finti za da se istrcaat lugjevo da ja zemat promo tarifata koja e sranje i sigurno ne im se prefrlaat lugje na taa tarifa pa pustile muabet...Koj e glupav od 666 tarifa da ide na ovaa sega?Од девојка што работи во Вип. Планирано поскапување на пакетите и помалку интернет итн. Неможам да кажам колку е точно но до сега горе доле е така. Тоа ќе било после оваа промо тарифа
A moze i devojkata ti pravi finti za da se istrcaat lugjevo da ja zemat promo tarifata koja e sranje i sigurno ne im se prefrlaat lugje na taa tarifa pa pustile muabet...Koj e glupav od 666 tarifa da ide na ovaa sega?
Цел живот сум на телеком, се е ОК мрежа нема проблеми и тарифата иако ми е стара ми врши работа, меѓутоа ако би зимал сега би идел на вип.Значи решиле да си мавнат нокаут. Добредојдовме во Телеком.
што е подобро во телеком и зошто прв избор не ти ил телекомЗначи решиле да си мавнат нокаут. Добредојдовме во Телеком.
Цел живот сум на телеком, се е ОК мрежа нема проблеми и тарифата иако ми е стара ми врши работа, меѓутоа ако би зимал сега би идел на вип.
Па да му ебам мајката 300mb за 600 денари наспроти 4gb за 600 неограничено кон сите мрежи.
Иначе и двата оператори ни се затупени со ова интернет пакетите.