Гостивар - Градот на Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Ej, go spomenav i mi tekna da prasham:
Dobro be, na moda doshlo novo car-sex mesto a nikoj ne kazuva? Neli vi e sram be? Koga idesh prema Straza od hotel 'Panorama' pa nagore do kamenolomot! Ja ova ne sum znael, pa da e ushte polosho mnogu na ulica sega e modava be, shto praite aloo!? Ubava rabota e: ti ebesh a koli proagaat, ti svirat -cirkuzi. Jas na uvid bev tamu!:majmun:

auuuu,ova odamna bilo koa pishuvale za gv. sepak ja da si chkrtnam neshto
vaka pred spienje. :) e ,da, ostaj ti gv, vo gvg zavrna sneg posle (spored meshtanite) 15 godini. i ja na toa snegot proshetav i se poraduvav. a da,ti espanjola, epten mi se aresash! (aresash=svigjash,na gefgeliski). :) cmoookiiiiiiiic!

Да па ние сме познати по свадбите!!!хахахахахаха...
Дај кој е од Гостивар нека се претстави нека каже кој е,вака заебано е!
ko ke procitas dva tri lista nanazad ke vidis koj e od gostivar..

ko ke procitas dva tri lista nanazad ke vidis koj e od gostivar..

ОК де,не се нервирај,само прашав!!!А 2-3 листа наназад и не се спомнуваат многу имиња,само Раде прочитав(го знам)и дејан(не го знам)
Леле одма нервозни одговори!!!!

Хм ... Гостивар ... убаво гратче ... инаку дечкото ми е од Гостивар ... многу фини деца бе овие Гостиварчаните :-)

Ех, да...Градот на Вардар...Порано многу го мразев...не градот, луѓето во него. Сега, со луѓето не ни контактирам, а градот го обожавам. Никаде снегот не изгледа така прекрасно како во Гостивар. Никаде нема поубаво лето од нашето, покрај Кејот...Никаде нема повеќе мир од мојот најубав град...Само дома си е дома. Тоа го сфатив откако го почувствував сивилото на Скопје и студенилото на туѓиот град. Јас не сакам многу излегување, меѓутоа од сите места, најомилено ми е V-Club (спомени, аххх) и Дипломат со незаборавните соленки. Сите луѓе кои ми се драги се тука...Денес, си го обожавам градот.:pipi:

Ех, да...Градот на Вардар...Порано многу го мразев...не градот, луѓето во него. Сега, со луѓето не ни контактирам, а градот го обожавам. Никаде снегот не изгледа така прекрасно како во Гостивар. Никаде нема поубаво лето од нашето, покрај Кејот...Никаде нема повеќе мир од мојот најубав град...Само дома си е дома. Тоа го сфатив откако го почувствував сивилото на Скопје и студенилото на туѓиот град. Јас не сакам многу излегување, меѓутоа од сите места, најомилено ми е V-Club (спомени, аххх) и Дипломат со незаборавните соленки. Сите луѓе кои ми се драги се тука...Денес, си го обожавам градот.:pipi:
Woop-woop!
That's the sound of da police!
Woop-woop!
That's the sound of the beast!

Yo yo brand new KRS y'all Maximum Strength
5 Boroughs of death we rep to death
Yo Kris set it for The Bronx..

Krs One Rocksss :P

inacei jas sum od gv pozdrav..

Гостивар не може да биде градот на Вардар, затоа што и други градови лежат на Вардар, како Скопје, Велес, Кавдарци, Демир Капија и др.

Гостивар не може да биде градот на Вардар, затоа што и други градови лежат на Вардар, како Скопје, Велес, Кавдарци, Демир Капија и др.
AAAAAAAAAAAAA!!!!! A Dunav teche niz Bitola inaku i Morava niz Ohrid. Ako ne ste znaele, A Nil minuva niz Strumica! BRAVO! I jas sum od Belgija po tatko! i taka... Pelister e na Himalaite i po geografija imav 5ka do 8mo!:majmun: Strashna rabota!

Гостивар е мојот град и сум горд на него.Местото каде што сум направил се.Кој што сака нека кеже-но Гостивар е единственото место што засекогаш ќе биде мој дом,колку и да сакам да избегам од него во моментов.Јас сум горд што сум гостиварец и предлагам една неофицијална собиранка на гостиварци во скоро време.

Гостивар е мојот град и сум горд на него.Местото каде што сум направил се.Кој што сака нека кеже-но Гостивар е единственото место што засекогаш ќе биде мој дом,колку и да сакам да избегам од него во моментов.Јас сум горд што сум гостиварец и предлагам една неофицијална собиранка на гостиварци во скоро време.
Прифатено... после колоквиумска... башка ти должам кафе за нешто

i do kaj stignavte so sobirankite? Jas ko sho vetiv i si dojdov tamu arno ama stariot tel ne beshe pri mene da se javam za kafe i shto e najiteresno neshto se zaeba internetot vo toa internet kafeto kaj shto otidov da pisham i taka ostana inaku moram da priznam: kaj vas bez gluposti i smeenje denot ne vrvi a be strashna rabota ste pogotovo toa shipcite vashi aj dve tri sluchki da kazam
1* Jas i mlado nuse
-i sega moze da vlezam?
-ne!!(mrtva odluchna)
-Zoshto?(razocharano)
-Sama sum, domachinnot nije tu.
-Heh, a be i jas sum sam i mene domakinkata ne mi e tuka.
-E dobro aj vlezi ama na kratko....:majmun6:
2* Jas i glup shipo od 50-60 godini
-I sega kazi mi tvoe ime i prezime
-zashto?
-Pa za da zapisham ovde koj si, deka ti si toj shto dobil?
-Kako mislish 'jas sum toj'? Jas ne sum toj be!
-E koj si togash?
-Pa ja sum ja be more! :majmun6:
I aj posle umri trezen da te vidam, ajde molim te.... Zakon vi e gradot ej! Najmnogu si go sakam...:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom