Гостивар - Градот на Вардар

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ej, go spomenav i mi tekna da prasham:
Dobro be, na moda doshlo novo car-sex mesto a nikoj ne kazuva? Neli vi e sram be? Koga idesh prema Straza od hotel 'Panorama' pa nagore do kamenolomot! Ja ova ne sum znael, pa da e ushte polosho mnogu na ulica sega e modava be, shto praite aloo!? Ubava rabota e: ti ebesh a koli proagaat, ti svirat -cirkuzi. Jas na uvid bev tamu!:majmun:

Член од
3 септември 2007
Мислења
25
Поени од реакции
0
auuuu,ova odamna bilo koa pishuvale za gv. sepak ja da si chkrtnam neshto
vaka pred spienje. :) e ,da, ostaj ti gv, vo gvg zavrna sneg posle (spored meshtanite) 15 godini. i ja na toa snegot proshetav i se poraduvav. a da,ti espanjola, epten mi se aresash! (aresash=svigjash,na gefgeliski). :) cmoookiiiiiiiic!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Да па ние сме познати по свадбите!!!хахахахахаха...
Дај кој е од Гостивар нека се претстави нека каже кој е,вака заебано е!
ko ke procitas dva tri lista nanazad ke vidis koj e od gostivar..

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
ko ke procitas dva tri lista nanazad ke vidis koj e od gostivar..
ОК де,не се нервирај,само прашав!!!А 2-3 листа наназад и не се спомнуваат многу имиња,само Раде прочитав(го знам)и дејан(не го знам)
Леле одма нервозни одговори!!!!

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Хм ... Гостивар ... убаво гратче ... инаку дечкото ми е од Гостивар ... многу фини деца бе овие Гостиварчаните :)

Black LiLy

Her Majesty, My Queen, HIP-HOP
Член од
5 ноември 2007
Мислења
109
Поени од реакции
3
Ех, да...Градот на Вардар...Порано многу го мразев...не градот, луѓето во него. Сега, со луѓето не ни контактирам, а градот го обожавам. Никаде снегот не изгледа така прекрасно како во Гостивар. Никаде нема поубаво лето од нашето, покрај Кејот...Никаде нема повеќе мир од мојот најубав град...Само дома си е дома. Тоа го сфатив откако го почувствував сивилото на Скопје и студенилото на туѓиот град. Јас не сакам многу излегување, меѓутоа од сите места, најомилено ми е V-Club (спомени, аххх) и Дипломат со незаборавните соленки. Сите луѓе кои ми се драги се тука...Денес, си го обожавам градот.:pipi:

Член од
14 март 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
Ех, да...Градот на Вардар...Порано многу го мразев...не градот, луѓето во него. Сега, со луѓето не ни контактирам, а градот го обожавам. Никаде снегот не изгледа така прекрасно како во Гостивар. Никаде нема поубаво лето од нашето, покрај Кејот...Никаде нема повеќе мир од мојот најубав град...Само дома си е дома. Тоа го сфатив откако го почувствував сивилото на Скопје и студенилото на туѓиот град. Јас не сакам многу излегување, меѓутоа од сите места, најомилено ми е V-Club (спомени, аххх) и Дипломат со незаборавните соленки. Сите луѓе кои ми се драги се тука...Денес, си го обожавам градот.:pipi:
Woop-woop!
That's the sound of da police!
Woop-woop!
That's the sound of the beast!

Yo yo brand new KRS y'all Maximum Strength
5 Boroughs of death we rep to death
Yo Kris set it for The Bronx..

Krs One Rocksss :P

inacei jas sum od gv pozdrav..

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Гостивар не може да биде градот на Вардар, затоа што и други градови лежат на Вардар, како Скопје, Велес, Кавдарци, Демир Капија и др.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Гостивар не може да биде градот на Вардар, затоа што и други градови лежат на Вардар, како Скопје, Велес, Кавдарци, Демир Капија и др.
AAAAAAAAAAAAA!!!!! A Dunav teche niz Bitola inaku i Morava niz Ohrid. Ako ne ste znaele, A Nil minuva niz Strumica! BRAVO! I jas sum od Belgija po tatko! i taka... Pelister e na Himalaite i po geografija imav 5ka do 8mo!:majmun: Strashna rabota!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Гостивар е мојот град и сум горд на него.Местото каде што сум направил се.Кој што сака нека кеже-но Гостивар е единственото место што засекогаш ќе биде мој дом,колку и да сакам да избегам од него во моментов.Јас сум горд што сум гостиварец и предлагам една неофицијална собиранка на гостиварци во скоро време.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Гостивар е мојот град и сум горд на него.Местото каде што сум направил се.Кој што сака нека кеже-но Гостивар е единственото место што засекогаш ќе биде мој дом,колку и да сакам да избегам од него во моментов.Јас сум горд што сум гостиварец и предлагам една неофицијална собиранка на гостиварци во скоро време.
Прифатено... после колоквиумска... башка ти должам кафе за нешто

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
i do kaj stignavte so sobirankite? Jas ko sho vetiv i si dojdov tamu arno ama stariot tel ne beshe pri mene da se javam za kafe i shto e najiteresno neshto se zaeba internetot vo toa internet kafeto kaj shto otidov da pisham i taka ostana inaku moram da priznam: kaj vas bez gluposti i smeenje denot ne vrvi a be strashna rabota ste pogotovo toa shipcite vashi aj dve tri sluchki da kazam
1* Jas i mlado nuse
-i sega moze da vlezam?
-ne!!(mrtva odluchna)
-Zoshto?(razocharano)
-Sama sum, domachinnot nije tu.
-Heh, a be i jas sum sam i mene domakinkata ne mi e tuka.
-E dobro aj vlezi ama na kratko....:majmun6:
2* Jas i glup shipo od 50-60 godini
-I sega kazi mi tvoe ime i prezime
-zashto?
-Pa za da zapisham ovde koj si, deka ti si toj shto dobil?
-Kako mislish 'jas sum toj'? Jas ne sum toj be!
-E koj si togash?
-Pa ja sum ja be more! :majmun6:
I aj posle umri trezen da te vidam, ajde molim te.... Zakon vi e gradot ej! Najmnogu si go sakam...:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom