- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.307
Башка и за крстозборки ќе имам помош![]()
`Цк, тебе ти треба Вујаклија, не жена.

Инаку, компатибилност... по илјада и една точка. Една од тие, е интелигенцијата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Башка и за крстозборки ќе имам помош![]()
Со Вујаклија сум сам, а со жена... башка со жена и друго освен крстозбор се решава`Цк, тебе ти треба Вујаклија, не жена.![]()
Мене не ми смета.Секако дека вистинските мажи сакаат паметни жени.......само што кога жените се малку попаметни од нив,нормално дека им смета.![]()
Ова за креативноста и тестостеронот добро ти еБидејќи креативноста ја индуцира тестостеронот. Така да, освен буч лезбејките, другите немате некоја шанса.
Не може со декларации и закони да се промени реалноста.
Жените биле и се инфериорни во однос на мажите, независно дали е за интелектуална или физичка работа.
Едноставно, поинаку сте скроени, мажот е ваш водач, ваша светина, мора да му се покорите за да се реализирате.
Жал ми е, навистина жал, за лагите и залудните надежи кои се шират, дека жената може да биде, еве спомна пред мене некој, програмирање или било која друга би била научна дисциплина, подобра или рамо до рамо со мажот.
Тоа едноставно не е точно и не знам зошто се продолжува со заблуди и маткања и понатаму.
Треба да постои едно реално созревање и соочување со реалноста.
Жените се добри повторувачи, добро ќе украсат нешто, но, никаква креативност од нив нема да излезе.
Бидејќи креативноста ја индуцира тестостеронот. Така да, освен буч лезбејките, другите немате некоја шанса.
Ова за креативноста и тестостеронот добро ти е, ќе си земам јас тестостерон од ајкула, едно добро фиксање па да видиш креација после
.
Ќе да си грешка....ej, lurtz...posle mojon komentar za temava, nema zenski post sodrzaen...so mozebi bi znachelo deka sum u pravo?
Види сега ......ej, lurtz...posle mojon komentar za temava, nema zenski post sodrzaen...so mozebi bi znachelo deka sum u pravo?