Fantasy Premier League 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Gazi gi Barnеs. Bravo legendo. Realno dobro ke bide Isak da ostane bez nekoj poseriozen rezultat. Radi ovie so TC chip.

Изиграв бенч буст, 39 бода на клупа од 4-ца играчи, 41 во "првиот тим" каде што се 11-мина :pos:

Какво ужасно коло.
40 поени... :kruna:

Сега имам 2 фри трансфера, ама планирам да искористам фри хит, наредна недела ќе ми бидат 3 трансфера или 1 како беше?

^ pa realno za sega top ti e.
Se nadevam Salah nema da naprae nesto wow denes.

Брееј сум искинал. Последни две кола 200+ поени. Преку 1.5 мил. места рипнав на севкупната табела во последниве две кола и преку 30 во Кајгана. Да бев поредовен, односно да го земев Салах на време ќе имав добар пласман сезонава ама ептен непотребно го форсирав Халанд.

Ако можете free hit чувајте за 34то коло.
Јас следново ќе го играм со 10 играчи (ако имам среќа да ми преживеат до тогаш)
Јавна благодарност до @Dani за овој совет. Го послушав и собрав многу убави поени колово, да не ми укажеше ова, сигурно ќе го спичкав на некое рандом коло и сега ќе имав 30 поени.
1745795032989.png1745795023137.png

Тешко тој бонус да се освојува. Многу ретко ќе биде тоа. Во ЛШ е на секои 3 по еден поен, тука дури 10 ставиле.

Инаку и чипови повеќе ќе има.
20250718_154652.jpg

Тешко тој бонус да се освојува. Многу ретко ќе биде тоа. Во ЛШ е на секои 3 по еден поен, тука дури 10 ставиле.
Во ЛШ е само за ball recoveries, тука имаш плус tackles, clearances и други работи и не е толку тешко, пример Тарковски лани ова го направил 22 пати, Каиседо 21 пат итн.

Во ЛШ е само за ball recoveries, тука имаш плус tackles, clearances и други работи и не е толку тешко, пример Тарковски лани ова го направил 22 пати, Каиседо 21 пат итн.

Каде го виде овој податок односно статистика?

Само со измените да не ги качат мн цените на дефанзивците...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom