Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Штета, ги издоминиравме како никогаш претходно, од 2 шута 2 гола ни дадоа. Серафимов очигледно е далеку од нивото за ваков противник. Адем исто разочара, мораше подобро да изреагира. Ме радува играта и желбата, со многу подобра екипа не сме ги издоминирале овака.

Какво е правилото за црвен картон, само у куп натпреварите важи или и за првенствените ?

Последно уредено:
Штета, ги издоминиравме како никогаш претходно, од 2 шута 2 гола ни дадоа. Серафимов очигледно е далеку од нивото за ваков противник. Адем исто разочара, мораше подобро да изреагира. Ме радува играта и желбата, со многу подобра екипа не сме ги издоминирале овака.

Какво е правилото за црвен картон, само у куп натпреварите важи или и за првенствените ?

Adem ne bese los pozadi kako zadnji vezni ke go bide i te kako. Presece nekolku nivni topki i ja sprovede napred. Neiskustvoto na Adem i Serafimov ne kostase jbg mladi se i treba da im se dade sansa ponataka. Celata rabota e sega dali ovie greski ke gi pretvorat vo idnina vo pozitivna stvar. Neka produzat taka godinava e nivna neka se borat bidejki sega im e sansata sto ja sakaat i baraat.

Порано важеа картоните во сите натпреварувања, веројатно уште е такво правилото.

Првиот гол чист офсајд беше тој Имери како и да е.Не ја префрлајте кривицата на младите..Точно направи грешка Серафимов кај вториот гол ама шо е тоа е.Адем е за ДМ одличен и треба да продолжи така,верувам дека за промашувањата денес не му е никој префрлал тоа сум сигурен.Матеј од како го седнаа малку на клупа почна да го покажува својот потенцијал..Исто и Поп Златанов.Одличен потег на Васоски го повлече Најдоски на позиција која тој знае доста добро да ја игра внесе сигурност и ги нагазивме не излегоа од 16.Мајсторот вади од секој играч 110%.Продолжуваме понатаму доста интересен викенд сакам да ги отпишеме Пандевци и сакам триумф на Шкупи да отидеме на +9.

Ибиши и Димоски повредени се што ги нема 3-4 натпревара по ред?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ибиши и Димоски повредени се што ги нема 3-4 натпревара по ред?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Се повредиле на натпревариве на младинскове репрезентации.
За жал, најавија дека ќе ги нема околу 2 месеци.

Adem ne bese los pozadi kako zadnji vezni ke go bide i te kako. Presece nekolku nivni topki i ja sprovede napred. Neiskustvoto na Adem i Serafimov ne kostase jbg mladi se i treba da im se dade sansa ponataka. Celata rabota e sega dali ovie greski ke gi pretvorat vo idnina vo pozitivna stvar. Neka produzat taka godinava e nivna neka se borat bidejki sega im e sansata sto ja sakaat i baraat.
Така созреваат млади играчи. Треба да бидеме свесни и дека во иднина ќе се случуваат лапсуси од нивна стран. Но така се станува играч, а не со дремење на клупа или трибини. Секоја чест за Васоски на храброста да го истрпи нивното играчко созревање, а не да биде алиби тренер, како 99 % од нашите стручњаци.
Автоматски споено мислење:

Се повредиле на натпревариве на младинскове репрезентации.
За жал, најавија дека ќе ги нема околу 2 месеци.
Грешка си. После репрезентативната пауза во октомври, ќе бидат на располагање на екипата.

Аврамовски не е за шпиц, Колевски подобро да стартува утре.

Така созреваат млади играчи. Треба да бидеме свесни и дека во иднина ќе се случуваат лапсуси од нивна стран. Но така се станува играч, а не со дремење на клупа или трибини. Секоја чест за Васоски на храброста да го истрпи нивното играчко созревање, а не да биде алиби тренер, како 99 % од нашите стручњаци.

Грешка си. После репрезентативната пауза во октомври, ќе бидат на располагање на екипата.
Ибиши е спремен за реваншот во Тетово.

Како е со фан-шопот, парите одат во клубот или во нечиј џеб? Би сакал да купам дрес или некоја тренерка.

Аврамовски не е за шпиц, Колевски подобро да стартува утре.

Ибиши е спремен за реваншот во Тетово.
Задутре играме, не ми прави вакви конфузии.
Прееска ќе ме згазеше со кола, ти ебам Каларашот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom