Европско првенство 2024 Тифо

• Креатор на темата Креатор на темата tricesmiub
  • Време на започнување Време на започнување
Па тогаш уште Мило беше на власт можеби имале проблеми со власта во тој период сега се скроз про српски и имаа парола за Мило на последната утакмица со Србија. Исто така ке видиш дека новите налепници на варвари се на ќирилица, црногорците не го сматраат тоа писмо за нивно.
o_1837337_1024.jpg

Па тогаш уште Мило беше на власт можеби имале проблеми со власта во тој период сега се скроз про српски и имаа парола за Мило на последната утакмица со Србија.
Па кажи тогаш дека се вртат каде што дува ветерот а не дека се просрпски, каква е таа екипа со просрпски предзнак што на скандирање Косово не враќа со Србија. Од ова има и видео некаде низ интернетот, од кога вие не вратија, Гробари им скандираа цела утакмица до крај Варвари шиптaри.

Па кажи тогаш дека се вртат каде што дува ветерот а не дека се просрпски, каква е таа екипа со просрпски предзнак што на скандирање Косово не враќа со Србија. Од ова има и видео некаде низ интернетот, од кога вие не вратија, Гробари им скандираа цела утакмица до крај Варвари шиптaри.
Ако имаш факт дека некогаш ишле на Црна Гора еве покажи јас не сум сретнал можеби мудро молчеле тогаш или имале поделби во мислењето али никогаш не биле Србомрзци ќути и Фирма кога ја прозиваме ние па не значи дека не се Срби.

Ако имаш факт дека некогаш ишле на Црна Гора еве покажи јас не сум сретнал можеби мудро молчеле тогаш или имале поделби во мислењето али никогаш не биле Србомрзци ќути и Фирма кога ја прозиваме ние па не значи дека не се Срби.
И што кажа сега и ти не знаеш сам, јас те прашувам еве ти како Србин или и Македонец да си небитно сепак со српски презнак нели би вратил на такво скандирање, истите тие ќутеа тогаш, тоа мене ми кажува доволно дека не се никакви Срби ики барем до тогаш не биле. Е тогаш или во меѓувреме стануваат Срби од кога се менува политиката или пак им се менува првата екипа во групата, што за мене пореално е ова првото. Инаку тоа мудро молчење е шиптaрски стил и начин, тогаш ако е така во право биле Гробари што им скандирале Варвари шиптaри.

Па ваљда ти не сваќаш што ти зборам јас знам дека Варвари од секогаш прателе репрезентација на Србија а едно скандирање како што ти кажав немора да значи ништо и Фирма на наше скандирање за Косово не враќа од x причини. Има други фактори зошто не би вратиле сепак се ривали и со нас и со гробари, а да е логично да вратат сите Српски групи во право си така би било исправно но не е секогаш така.

варвари скоро сите екипи се повеќе српско определени како напр Звек лошо што се една од позначајни групи на балканот а немат почит кон својата земја
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 420783

според мене србите на европско имаат страшна екипа за фајт, звек уф таурунум црвени џаволи не би споредил никоја друга држава и нивната екипа со оваа

Хрвати исто не се за потценување, ги имаат БББ, Торцида и Мостар. Пољаци исто, Романци ги изапсија и вратија инаку требаше да бидат Craiova i Vaslui. Германци како домаќини би требали да ги има, Албанци исто на ова ЕП се ептен организирани и настапуваат официјално со трансови.

Албанци се треќа лига али ајде напреднаа малце и они. Штета што не дојде до дуели како Италија - Албанија и Полска - Холандија беа спречени тие 2 дуела што ке беше многу интересно да се види. Холанѓани имаат добра екипа но мислам дека не би имале шанси со ова трио на пољаците, а хрватите исто така не се во фул состав посебно БББ због случувањата во Атина.

И што кажа сега и ти не знаеш сам, јас те прашувам еве ти како Србин или и Македонец да си небитно сепак со српски презнак нели би вратил на такво скандирање, истите тие ќутеа тогаш, тоа мене ми кажува доволно дека не се никакви Срби ики барем до тогаш не биле. Е тогаш или во меѓувреме стануваат Срби од кога се менува политиката или пак им се менува првата екипа во групата, што за мене пореално е ова првото. Инаку тоа мудро молчење е шиптaрски стил и начин, тогаш ако е така во право биле Гробари што им скандирале Варвари шиптaри.
Друго беше брат работата, не дека Варвари се против скандирање за косово, туку јавно кажаа дека се против заедничко скандирање со Гробари ради шо биле криминалци политички платеници итн, накратко не сакаа со нив никако ЗАЕДНИЧКО навивање.

Не знам за фудбал, ама на ракомет има членови на Варвари што навиваат за црногорска репрезентација. Пример, лани кога беше женското ракометно првенство во Скопје имаше некоја мешана навивачка црногорска група од кои дел беа и членови на Варвари. Не беа обични фанови на Будуќност, туку баш ултраси, ги следев на една од утакмиците (немаа знаме Варвари). Го исполепија со налепници цел Борис Трајковски.

Се убаво, екипи вакви такви, али навивање ТИЊА. На Србија и Хрватска посебно утакмиците, мизерија.

Се убаво, екипи вакви такви, али навивање ТИЊА. На Србија и Хрватска посебно утакмиците, мизерија.
Не се отидени они за навивање. :D

Трендот што го почнаа Русите 2016та во Франција кога ги згазија сите особено Англичаните, не продолжи толку многу 2020 ради ковидот, ама затоа сега 2024та и тоа како е во полн ек. Од повеќето земји доаѓаат комбинирани екипи од повеќе групи што единствена цел им е да се пресметаат со останатите екипи од другите држави. Идеална ситуација се овие првенства, огромен град, многу кафичи, ќе наидеш на некоја екипа па што сака нека биде. Полицијата не може да биде секаде во секое време. :D

Има една екипа од Варвари која повеќе не оди на трибина баш поради тие поделби, никако да се сетам на нивното име, сега ја следат Црна Гора само, додека јадрото на Варвари е настроено кон Србија, а и не знам што му се смеете на членот за довикувањата помеѓу Гробари и Варвари, не е поради поделбата Србија - Црна Гора, туку чисто навивачки, Гробари знаеле со такви довикувања отпосле да пецнат некоја група, како на пример Јунајтед Форс, така да.

Патем, Коник Сити се вика екипата од Варвари која повеќе не оди на трибина поради тие поделби, туку ја следат само Црна Гора, мислам дека и @Saber Rider мисли на нив.

Кога не можат на терен, барем нека тепаат на трибини...

Да, пошто на репрезентативен спорт секогаш прштело од навивање...

Да, пошто на репрезентативен спорт секогаш прштело од навивање...
Океј, не дека е споредливо навивање на репка со клуб, ама сепак имало добри изданија. БХФ да не ни ги споредвам, тие се права навивачка група. Французите не беа лоши некни, добра атмосфера имаа. Вчера на Грузија Турција беше добра атмосфера. Имаше и некои други, да не ги редам сите.
Кога се играше европското во Србија, бев на еден натпревар во Белград, само не се сеќавам кој беше. Србија имаше утакмица пред или после нас, не памтам најдобро. Но то шо памтам е дека дојде екипа, навивачка група беше, можи и стотина навивачи, напраја всала добра атмосфера.
Реално на толку навивачки групи на таа бројка на Хрватите, утакмицата против Шпанија, не да беше лоша атмосфера на трибини, немаше воопшто атмосфера. Од то шо гледав на тв ни Србите не беа ништо подобри. И по нет имаше коментари, посебно од Хрватите, дека срамотна била атмосферата против Шпанија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom