- Член од
- 7 октомври 2009
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па кажи тогаш дека се вртат каде што дува ветерот а не дека се просрпски, каква е таа екипа со просрпски предзнак што на скандирање Косово не враќа со Србија. Од ова има и видео некаде низ интернетот, од кога вие не вратија, Гробари им скандираа цела утакмица до крај Варвари шиптaри.Па тогаш уште Мило беше на власт можеби имале проблеми со власта во тој период сега се скроз про српски и имаа парола за Мило на последната утакмица со Србија.
Ако имаш факт дека некогаш ишле на Црна Гора еве покажи јас не сум сретнал можеби мудро молчеле тогаш или имале поделби во мислењето али никогаш не биле Србомрзци ќути и Фирма кога ја прозиваме ние па не значи дека не се Срби.Па кажи тогаш дека се вртат каде што дува ветерот а не дека се просрпски, каква е таа екипа со просрпски предзнак што на скандирање Косово не враќа со Србија. Од ова има и видео некаде низ интернетот, од кога вие не вратија, Гробари им скандираа цела утакмица до крај Варвари шиптaри.
И што кажа сега и ти не знаеш сам, јас те прашувам еве ти како Србин или и Македонец да си небитно сепак со српски презнак нели би вратил на такво скандирање, истите тие ќутеа тогаш, тоа мене ми кажува доволно дека не се никакви Срби ики барем до тогаш не биле. Е тогаш или во меѓувреме стануваат Срби од кога се менува политиката или пак им се менува првата екипа во групата, што за мене пореално е ова првото. Инаку тоа мудро молчење е шиптaрски стил и начин, тогаш ако е така во право биле Гробари што им скандирале Варвари шиптaри.Ако имаш факт дека некогаш ишле на Црна Гора еве покажи јас не сум сретнал можеби мудро молчеле тогаш или имале поделби во мислењето али никогаш не биле Србомрзци ќути и Фирма кога ја прозиваме ние па не значи дека не се Срби.
варвари скоро сите екипи се повеќе српско определени како напр Звек лошо што се една од позначајни групи на балканот а немат почит кон својата земја
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 420783
според мене србите на европско имаат страшна екипа за фајт, звек уф таурунум црвени џаволи не би споредил никоја друга држава и нивната екипа со оваа
Друго беше брат работата, не дека Варвари се против скандирање за косово, туку јавно кажаа дека се против заедничко скандирање со Гробари ради шо биле криминалци политички платеници итн, накратко не сакаа со нив никако ЗАЕДНИЧКО навивање.И што кажа сега и ти не знаеш сам, јас те прашувам еве ти како Србин или и Македонец да си небитно сепак со српски презнак нели би вратил на такво скандирање, истите тие ќутеа тогаш, тоа мене ми кажува доволно дека не се никакви Срби ики барем до тогаш не биле. Е тогаш или во меѓувреме стануваат Срби од кога се менува политиката или пак им се менува првата екипа во групата, што за мене пореално е ова првото. Инаку тоа мудро молчење е шиптaрски стил и начин, тогаш ако е така во право биле Гробари што им скандирале Варвари шиптaри.
Не знам за фудбал, ама на ракомет има членови на Варвари што навиваат за црногорска репрезентација. Пример, лани кога беше женското ракометно првенство во Скопје имаше некоја мешана навивачка црногорска група од кои дел беа и членови на Варвари. Не беа обични фанови на Будуќност, туку баш ултраси, ги следев на една од утакмиците (немаа знаме Варвари). Го исполепија со налепници цел Борис Трајковски.Ако имаш факт дека некогаш ишле на Црна Гора еве покажи јас не сум сретнал можеби мудро молчеле тогаш или имале поделби во мислењето али никогаш не биле Србомрзци ќути и Фирма кога ја прозиваме ние па не значи дека не се Срби.
Не се отидени они за навивање.Се убаво, екипи вакви такви, али навивање ТИЊА. На Србија и Хрватска посебно утакмиците, мизерија.
Се убаво, екипи вакви такви, али навивање ТИЊА. На Србија и Хрватска посебно утакмиците, мизерија.
Океј, не дека е споредливо навивање на репка со клуб, ама сепак имало добри изданија. БХФ да не ни ги споредвам, тие се права навивачка група. Французите не беа лоши некни, добра атмосфера имаа. Вчера на Грузија Турција беше добра атмосфера. Имаше и некои други, да не ги редам сите.Да, пошто на репрезентативен спорт секогаш прштело од навивање...