Секс со мажена/оженет!

• Креатор на темата Креатор на темата Sukbob
  • Време на започнување Време на започнување
“Инвестиран“ сум на темата оти другар ми си го тргна пиштолот заради една курва, шо ете како во случајот, сакаше и други да и ја полнат пиперката.
I sega sto, ke go opravas svetot od blud i nemoral ?

I sega sto, ke go opravas svetot od blud i nemoral ?
Прашањето беше, кажете каде да се криеме оти ја издупив неколку пати и убо е.

Значи?
Зелен е во тиквата.

Наместо да ја издупел и да му ја дувнел овај мисли порничи снима.

Ти, со цел памет, шо мислиш? Дека нешто арно му следи та него та неа?

Прашањето беше, кажете каде да се криеме оти ја издупив неколку пати и убо е.

Значи?
Зелен е во тиквата.

Наместо да ја издупел и да му ја дувнел овај мисли порничи снима.

Ти, со цел памет, шо мислиш? Дека нешто арно му следи та него та неа?
Sega ispagja muabetot, ako kleckate mazena, opravdano e ama do dva tri pati, se nad toa e grev i nemoral. Posebno ako e kaj nejze doma.

Sega ispagja muabetot, ako kleckate mazena, opravdano e ama do dva tri pati, se nad toa e grev i nemoral. Posebno ako e kaj nejze doma.
Остај ти шо испаѓа муабетот, гледај шо праша прво тој евнухот, не си вади глупи заклучоци оти така ти одговара во моментот.

Во никој случај не требало да ја еби, кога веќе ја ебел требало на толку да заврши пошто ако продолжи една од работите кои ќе се десат ги пишев погоре на темата. Нема да заврши арно во никој случај.

Јасно ко ден.

Е са ако сакаш да го дрвиме дај цитирај ме пак, вишок време очигледно имаме гледам - и јас, а и ти.

Ништо нема да биди тој бележан, се знај кој е тука етикетиран, мада шо во последно тие таквите најповеќе се изнауживаа во животот.
Како велат улајте живеат дури паметните се мислат.
Не ја оправдувам нејзината постапка да не се сфатиме погрешно.
Da, ama ne ja ni sudis. Sigurno imala opravdana pricina za toa. Ete ke recime nedovolno vnimanie od mazot, toa obicno e prvo na listata na izgovori.

;)
Јас немам секс, јас водам љубов, има голема, огромна разлика. Затоа и не ги разбирам овие постови, имал секс пази, па како можам да имам секс, со некој кој не го сакам и за кого не сум емотивно врзана, сексот треба да е кулминација на љубовта, на емоциите, секс без љубов,тоа ти е ко да јадеш блуткава храна, или еве зелка салата без сол, зејтин и оцетче.
Епа домаќинке очајна твојот Трајче ке води љубов со тебе ама после ке и се качи на Моника што си го слика гзето и цицето секој ден и ке ја напумпа. Ако ти сакаш да го делиш твојот Трајче дели го. Ке му го шмукне Моника и ке дојде испразнет кај тебе дома.
Слободен свет бе секој нека праи што сака. 21 век сме нели?

Остај ти шо испаѓа муабетот, гледај шо праша прво тој евнухот, не си вади глупи заклучоци оти така ти одговара во моментот.

Во никој случај не требало да ја еби, кога веќе ја ебел требало на толку да заврши пошто ако продолжи една од работите кои ќе се десат ги пишев погоре на темата. Нема да заврши арно во никој случај.

Јасно ко ден.

Е са ако сакаш да го дрвиме дај цитирај ме пак, вишок време очигледно имаме гледам - и јас, а и ти.
Abe sooo, pola drzava se svalerisva, pola se razvedija. Muva ne gi lazi skoro nikoj.
Автоматски споено мислење:

Онака од радозналост.
Тие после воопшто имаат ли некаков сексуален живот?
После такво емоционално рушење и болка дали воопшто осеќаат страст еден кон друг?
Jas tie sto gi znam, posle ona apla izneveruvanje od strana na zenata, mazot kako drug coek e. Ne slegva od nejze. Mozi saka na kondicija da ja fati, da ne i mava umot po drugi. Ete godini pominaja, ko gulapcinja zaljubeni se.

Последно уредено:
Зошто сте толку негативни кон дечкото, јас мислам има шанси за среќен крај каде Сукбоб ја преженува дотичната по што си живеат среќно и весело и се утепуваат од клецкање 24/7 се додека не им снема пари и Сукбоб решава да иде Бауштеле и да донесе некој денар

Осеќаат, секој први во месецот, ко ќе легни ратата од кредитот. :D

То шо те боли го наоѓаш барем ко ќе мочаш или и за таму ти треба втор-трет профил (помош де)?

“Инвестиран“ сум на темата оти другар ми си го тргна пиштолот заради една курва, шо ете како во случајот, сакаше и други да и ја полнат пиперката.

Тебе ако толку ти сечи или пак ако сакаш да си правиш филмови, продолжи - посекако докажа дека си дунде и не пиша од својот профил (ниту тука на темата, ниту во приватна порака).

Путе, класика.
Трај си. :smirce:
Da ne bese bot ke te sfatev seriozno, vaka samo ad hominem i pasivna agresija..;)

Fuksata mislis ja grize sovest sho drugar ti se straknal? Ni malku. Se cepa nekade.

Ako sakas u podrum vrzi ja, pak ke najde kur ako e drolja, a ti i simparite kako tebe zenete gi slobodno, posle ke ve gledame na wpd.

Da ne bese bot ke te sfatev seriozno, vaka samo ad hominem i pasivna agresija..;)

Fuksata mislis ja grize sovest sho drugar ti se straknal? Ni malku. Se cepa nekade.

Ako sakas u podrum vrzi ja, pak ke najde kur ako e drolja, a ti i simparite kako tebe zenete gi slobodno, posle ke ve gledame na wpd.
Тој знаел пасивна агресија шо е.
Па и фукса.

Оди бе најди некое дрво, скрати си ги маките, за јаже ќе ти донесам - само кажи шо боја сакаш.

Abe sooo, pola drzava se svalerisva, pola se razvedija. Muva ne gi lazi skoro nikoj.
Владе, на толку свршвање, поприлично напети луѓе има во државичето.
Неко меџу нама није наш. :unsure: :D

Тој знаел пасивна агресија шо е.
Па и фукса.

Оди бе најди некое дрво, скрати си ги маките, за јаже ќе ти донесам - само кажи шо боја сакаш.

Владе, на толку свршвање, поприлично напети луѓе има во државичето.
Неко меџу нама није наш. :unsure: :D
Abe ti doma ne si biten, ne pa tuka :pos:

48EDBC31-C760-47A1-AF68-40BA5624F0B1.png

Најверојатно до годините е, порано сум се впуштала во безначајни авантури зборам пред некој 17 години, но сум се почувствувала одвратно, како џогер за чистење, кога сум влегла во однос, за кој што сум мислела дека е искрен и од другата страна, но сум се излажала, затоа велам, грозно е чувството кога знаеш дека му служиш на некој, само како предмет, за истресување на телесни течности и задоволување на примитивен нагон, како кукла за мастурбација.
Денес не би можела да замислам, да се впуштам во однос, во кој не би била сто проценти сигурна дека е обострано посакуван и без да се роди љубов, емоции. Инаку подобро би постела во манастир цел живот, барем би имала мир во душата, одколку да се почувствувам повредена и искористена.
444202329_122151777482088736_2800915828733967477_n.jpg

Најверојатно до годините е, порано сум се впуштала во безначајни авантури зборам пред некој 17 години, но сум се почувствувала одвратно, како џогер за чистење, кога сум влегла во однос, за кој што сум мислела дека е искрен и од другата страна, но сум се излажала, затоа велам, грозно е чувството кога знаеш дека му служиш на некој, само како предмет, за истресување на телесни течности и задоволување на примитивен нагон, како кукла за мастурбација.
Денес не би можела да замислам, да се впуштам во однос, во кој не би била сто проценти сигурна дека е обострано посакуван и без да се роди љубов, емоции. Инаку подобро би постела во манастир цел живот, барем би имала мир во душата, одколку да се почувствувам повредена и искористена.
Зошто искористена? Сексот е обострано задоволство, како може некој да биде искористен? Зборуваш како да не си уживала во сексот, како да со тоа нему си му направила услуга а на твоја штета...
Автоматски споено мислење:

Превара ретко е во врска со изневерениот, а секогаш е во врска со изневерувачот. Ептен да си во лоша ситуација што со уцени и закани не ти дава развод, опасност би било за тебе а немаш заштита, а по дома сте цимери, дури тогаш можеби би нашла кривица кај изневерениот, машко или женско. Не се потпишуј, прави што сакаш, или договори се за отворен брак, ама обострано. И ја не сум многу за тоа мажот да е далеку, ама има жени на коишто не им смета. Но, има фамилии за жал во коишто е единствено решение за да школуваш деца, да купиш куќа и слично.
Не би се сложил дека праварата е ретко во врска со изневерениот. Точно, има многу случаи на изневерување каде што изневерувањето не е во некоја директна врска со изневерениот туку повеке се работи за карактерна особина на изневерувачот или за негова слабост во даден момент. Дури и во таквите случаи чесо пак има кривица на изневерениот од причината ,,кај ти беше паметот кога си фати работа со таа/тој,,. Но многу случаи на изневерување се и резултат на природата, на хемијата која се случува во телото а која не е превенирана на соодветен начин или пак од запоставување во врската/бракот.
Во конкретниот случај не сме во состојба да знаеме дали изневерувањето е карактерна особина на дотичната особа или е резултат на природата и однесувањето на партнерот. Од тоа што е кажано знаеме дека мажот и е во странство а таа е тука и тоа е кардинална грешка на изневерениот, другото е само техника на природата. Нагонот за секс, кај млада и здрава особа, е многу силна и моќна работа и секоја помисла дека ние можеме да го контролираме тој нагон е само смешка за природата и пенал дури и за ебач/ка од трета лига. Затоа треба превенција, треба природните нагони да бидат задоволени со партнерот и да има мир во куќата. Има начини за заработка и без да се остави партнерот, ако треба нека биде и помалку ама семејството да е заедно. Пример ако вози камион, а дома има млада жена, треба да си бара да вози кратки тури, одење и враќање, една недела возење една дома а не по шест месеци горе па две недели дома... таквите тури од по шес месеци се за сингл возачи и возачи кои дома имаат баби а не за некој кој дома има роба која треба да се пегла секој ден... или ако сака да работи нешто друго во странство, треба да најде начин да таму оди со целото семејство а не сам... со огин и со вода нема играчка, а млада жена е и двете. Остај приказни за врска на далечина и гледање еднаш два пати годишно.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom