Realno deckoto usluga mu pravi. Ne deka taa tinejdrerka pa ja zavedil, a taa naivna pa nasednala. Tocno znae sto pravi. Negovo e da si pobara, nejzino kako ete mazena da go odjebi.
I aman se klecale vo bracniot krevet, oti mnogu bi vi smenalo ako se perdasat vo hotel ili vo kola. Sigurno ke si recite, dobro barem ne se klecale doma, ima oset zenata, ima namus. Ne e ko ovie drugite, orospite so se klecat doma na bracniot.
Реално Владе, дај брат не дупи работа. Можи така?
Ќекра и ако ги начека, шо ќе научи од мајка и дека курва треба да стани?
Трауми се чоек тие за цел живот. Не е ова плукни залепи, се ебеле чудо големо.
Син и? Шо би било и од него да ги начека?
Ете и да немат деца, свекрвата да ги начека ако му кажи на синот и е улајот слаб на нерви ќе дојди ќе ја реши или неа или него, а можи и двата и шо напрајвме на крајот?
И зошто?
За некој евнух пичка со очи шо нема видено во животот.
Се знај како се прат вакви работи, испеглај ја еднаш два пати клоците во газот, нека ја дума некој друг.
Му се заарни на братот, па уште овде од вториот јузер совети бара.
Не знам кој е, можи некој со кој си го имам муабето до вчера ама да знам дека ваков е приватно убо шо не би бил до мене да му го затворам едното око, ако не и двете.
Можи поубо ќе ја согледа ситуацијата тогаш.
Еден ајван така си го зацрни бракот. Глупиот кај шо го вади лебот го извади курот и пријатно, го разбраа.
Се вработија со идењето на сдс еден куп и пикнаа една калаштура на државно БТ, 2 недели не поминаа му седна вскут на овој.
Наместо да ја истреси уште еднаш два пати, овај си продолжи... па ајде драми, па му се караше таа на работа, му се миреше - пред колеги, пред странки. Шпанска серија.
Го научи жена му, го разведи.
Со 2 деца.
После вади муабети абе знајте жената ми курва беше, та порано мене еднаш така и сега моравме да се остајме.
Мочко.
Пушти ги такви за на мочање не можи да си го најди, жени ќе ебале.
7. Не врши прељуба;
10. Не пожелувај ништо што е туѓо.
2 od 10te bozji zapovedi... bratanac najebo si gore koga ke otides..
То иронијата можи од гла да ти се удри.
1. Еве да речиме нема Господ, некој е религиозен некој е атеист и тоа е во ред.
2. Карма биди сигурен дека има и кармата е курва. Тоа да си го запамтиш, кога-тогаш ќе ти се удрат некои работи од глава во животот.
Може како шо кажа Зипертакс погоре, да се самоубие.
Знам и таков пример ама премногу го сакав и почитував мојот покоен комшија за да споделувам. ЗЛАТО дете, се рокна за една шо се искурва. Цела фамилија ја зацрни.
- Може децата да му се самоубијат на оваа шо ги шири нозете.
- Може да им остави трајни последици и во животот по некоја причина (како шо обично бидува кај децата) да се обвинуваат за настанот самите себе и психички последици да си сносат со истото и да ги носат до гроб.
- Може да се врати овај од странција и да ги изрока па да гние по затвори оти некој не можел впантолони да си го држи.
- Можи овој ебачот, пардон, евнухот де да и направи дете. После ќе абортира или ќе го лажи мажот дека од него е? Како ќе расти после тоа дете? Чие ќе е?
Сакано ќе е или „мајката“ ќе го кошка?
Пунтер убаво кажа погоре, маж си... еби брат ама биди спремен цехот да го платиш, а овај погоре ниту е маж ниту пак ебал според напишаното.
Недораснато детиште што ќе зацрни најмалку една фамилија, ако не и две.