- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 3.717
- Поени од реакции
- 12.118
Океј Владе…сепак плеткањето во туѓи бракови е лоша и неморална работа.Pa malce bezveze e da se svalerisva so nemazena. Ne mislis ti taka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Океј Владе…сепак плеткањето во туѓи бракови е лоша и неморална работа.Pa malce bezveze e da se svalerisva so nemazena. Ne mislis ti taka?
Коментаров ја оправдува темата.Pa malce bezveze e da se svalerisva so nemazena. Ne mislis ti taka?
Zavisi kako gledas na toa.Океј Владе…сепак плеткањето во туѓи бракови е лоша и неморална работа.
Како и да гледаш. Изневерување е лоша работа. Одговорност треба да сноси изневерувачот и третата страна (нормално ако била свесна дека се впушта во таква игра, а во случајов дечково е свесен и бара некаква потврда и одобрување за тоа што го прави, иако и самиот е свесен дека е погрешно). И тоа е одвратно само по себе.Zavisi kako gledas na toa.
А ти што си затрескан толку во неа чим подолго време се рокате?
Знаеш дека е дроља, утре и да се остави со него и тебе ке те вара со друг. Ке ја толчи Африм или Филип од работа.
Бегај од такви курвештии не си ја барај бељата.
Ја ковав една а беше во врска со дечкои само не ми кажуваше го криеше. На крај дозна он дека се рока со мене и мисиров продолжи да биде со неа. Престана дрољава да ми пишува 3-4 месеци и ете ја после некое време пак со мене сакаше.
Од такви само беља можеш да фатиш ништо друго. Енаш дроља засекогаш дроља.
Свекрвата не ве фатила, ама нејзините деца ќе ве фатат со сигурност.Не сум затрескан. Едноставно сум учесник во чинот и убаво ми е. Апсолутно ништо сериозно не ми е во план, а ни нејзе исто така.
епа чим ви е убаво јавајте се гулапчињаНе сум затрескан. Едноставно сум учесник во чинот и убаво ми е. Апсолутно ништо сериозно не ми е во план, а ни нејзе исто така.
Абе евнух, вината ти е што не знаеш ни да се пофалиш.Едноставно двајцата имаме потреба од секс и заеднички тоа ни се допаѓа. Која е мојата вина во случајов?
Абе евнух, вината ти е што не знаеш ни да се пофалиш.
Да беше некој со искуство ќе ја испеглаше еднаш, два пати и ќе му ги удреше клоците.
Ти очигледно си ајван и мозокот ти е испиен штом одиш дома кај омажена жена и во креветот на мажот ја пеглаш, па и ти е убаво тоа.
Утре може син и ќе те види, ќе му оставиш траума за цел живот - мајка и курва, татко му го нема дома.
Небитно, нека нема деца во ситуацијава. Ете ти утре деца ќе имаш. Шо ќе ја учиш ќерка ти? Оди ќерко нека те фрка кој ќе стигни ништо свето да не ти е.
Ебал мажена жена. Ебате мажот ебате. Кое ебано достигнување во животот.
Па уште се фали поќе пати ја ебал, да му кажеле другите искуства сакал.
За грев.
Meanwhile...
Се надевам мажот и е вакво некое баце шо не го бери на 2 седишта да седи па кога ќе се врати од бауштеле прво тебе ќе те еби вгаз па неа.
Прегледај го приврзокот 418513
Абе јади ми курот. Оди порасни.Само заради тоа што имам секс со мажена, не значи дека секоја бараба како тебе има право да ме вреѓа и да ме учи што е морал. Ако си толку безгрешен, ти посакувам да останеш таков и помалку да шириш горчина. Ајт поздрав
Eden taksist ekspert u shvaleraj mi kaza deka pametnite so ist/a se fukaat do tripati, se povekje od toa vlagate u rizik da pocnat emocii. On taka se zaebal. Vikash vie samo se pleskate, ona nema namera da se otkaze od parite od stranstvo. . aj priveri dali kje i e seedno ti ushe nekoja da pleskash na strana pa da znaesh dali vekje si se zaebal.Само заради тоа што имам секс со мажена, не значи дека секоја бараба како тебе има право да ме вреѓа и да ме учи што е морал. Ако си толку безгрешен, ти посакувам да останеш таков и помалку да шириш горчина. Ајт поздрав
Ама кажав, што да правам кога имам толкаво множество на жени околу мене насекаде. Немам многу да ти раскажам за жал, онака вистина да ти раскажам, за рекла казала милиони примери, ама не верувам во се. Еднаш само на синдикални игри на забава една колешка се испијани и ми раскажа дека имала швалер и и било многу убаво, ми покажуваше ланци, обетки, белегзии што и купувал, не бев баш заинтересирана, еднаш се мував со еден што долго време се меркавме и ми се јави на моб жена му ме отера у пм, јас детиште плачев на дождот пред зграда, исто годиште бевме со него, тој бил женет и со две деца уште тогаш, повеќе ни муабет не направивме и толку е моето скромно искуство. Може ќе се сетам за некоја кога ќе се наспијам хехехе.Нестрпливо ја очекувам @Хоуп на темава, да каже некој пример од нејзиното опкружување, роднина, колега/шка, комшиска приказна... Верувам дека има многу па нека одбере некој поинтересен пример.
Ne mesaj babi i zabi. Sigurno ja znaes onaa narodnata, dva kura krka, so pola ne kandisuva. Nema vrska toa so emocii, ednostavno e taka i toa e toa.Eden taksist ekspert u shvaleraj mi kaza deka pametnite so ist/a se fukaat do tripati, se povekje od toa vlagate u rizik da pocnat emocii. On taka se zaebal. Vikash vie samo se pleskate, ona nema namera da se otkaze od parite od stranstvo. . aj priveri dali kje i e seedno ti ushe nekoja da pleskash na strana pa da znaesh dali vekje si se zaebal.
Realno deckoto usluga mu pravi. Ne deka taa tinejdrerka pa ja zavedil, a taa naivna pa nasednala. Tocno znae sto pravi. Negovo e da si pobara, nejzino kako ete mazena da go odjebi.Абе евнух, вината ти е што не знаеш ни да се пофалиш.
Да беше некој со искуство ќе ја испеглаше еднаш, два пати и ќе му ги удреше клоците.
Ти очигледно си ајван и мозокот ти е испиен штом одиш дома кај омажена жена и во креветот на мажот ја пеглаш, па и ти е убаво тоа.
Утре може син и ќе те види, ќе му оставиш траума за цел живот - мајка му курва, татко му го нема дома.
Небитно, нека нема деца во ситуацијава. Ете ти утре деца ќе имаш. Шо ќе ја учиш ќерка ти? Оди ќерко нека те фрка кој ќе стигни, ништо свето да не ти е.
Ебал мажена жена. Ебате мажот ебате. Кое ебано достигнување во животот.
Па уште се фали поќе пати ја ебал, да му кажеле другите искуства сакал.
За грев.
Meanwhile...
Се надевам мажот и е вакво некое баце шо не го бери на 2 седишта да седи па кога ќе се врати од бауштеле прво тебе ќе те еби вгаз па неа.
Прегледај го приврзокот 418513
Izneveruvanjeto e losa rabota, a sepak se kladam deka site tuka do eden imaat barem ednas iznevereno vo zivotot.Како и да гледаш. Изневерување е лоша работа. Одговорност треба да сноси изневерувачот и третата страна (нормално ако била свесна дека се впушта во таква игра, а во случајов дечково е свесен и бара некаква потврда и одобрување за тоа што го прави, иако и самиот е свесен дека е погрешно). И тоа е одвратно само по себе.