Iron Maiden

• Креатор на темата Креатор на темата Yan Gillan
  • Време на започнување Време на започнување
757.jpg

ne sum nekoj mn mn golem fan na Iron Maiden ama koga ke ja slusnam Fear Of The Dark lele se ezam cel,kakva pesna kakov tekst lele pogotovo koa ke go koncertot u rio 2001 lele rushenje e komplet:D

ѕверови се бе нема им рамен
знам пред некоја година у софија предгрупа требаше да им биде санаториум ама јаник герс ја скрши раката и не свиреа они него моторхед

Јас колку што знам, Maiden само еден концерт имаат одржано во Бугарија.

Sto e prasanjevo, demek koj e najdobar vokalist osven Bruce? Pa se znae koj e - Paul Di'Anno. Blaze pojma nema od peenje. Albumite na koi on pee se tapa.

Prv od site niv e Bruce pa posle e Paul Di'Anno e posle e blaze poso on si nema poima

Prv od site niv e Bruce pa posle e Paul Di'Anno e posle e blaze poso on si nema poima
И јас исто мислам. Ако не се зема во предвид Bruce, тогаш Paul Di'Anno е подобар. Sign Of The Cross и Killers се топ песни со Paul како вокал.

И јас исто мислам. Ако не се зема во предвид Bruce, тогаш Paul Di'Anno е подобар. Sign Of The Cross и Killers се топ песни со Paul како вокал.

Sign of the Cross е песна во ерата на Блејз.

Sign Of The Cross ја пее Блејз.
мое мислење: Пол пее подобро(1 000 000 пати) али во времето на Блејз има ептен јаки песни, доволно е да се спомнат само The edge of darkness и Сlansman. Иначе Брус е one and only.

и како може од ги оставам сите без здив да станам персона нон-грата од само еден коментар ??? wtf

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom