Омилено парче облека?

• Креатор на темата Креатор на темата ANDZI
  • Време на започнување Време на започнување
Па фустанчето што го носев за Нова Година си го обожавам:pipi:Исто така и некој обични блузички и дуксерки што ги носам за нашкола и светлине фармерки со некој ѕвезди на нив.Тука би го ставила и црноно капутче мхм го обожавам:pipi:

шалчето мое ради кое замалце ќе изгубев живот:(
и кошулата со капки од секаков вид алкохол (вино, пиво, коњак, вотка...) од нова година:)
И двете можете да ги видите овде

омилено парче облека ми се моите четири блузони со капуљача,три се со патент а еден е без секоја недела си ги носам,заштитен знак ми се

омилено парче облека??

морам да кажам дуксерите кој ми се во плакар.....секој од нив :) сакам дуксери со патент и капуљача, но не ептен спортски...

Црна фармерка, мојот омилен црно-бел дукс и конверс за целосно задоволство :icon_cool

Омилено ми нешто лскавко некоја блуза така..:)

Многу се, башка имам нешто веќе набројано претходно во темата, така што сега само ќе ги издвојам црните панталони со висок струк од Манго! Мх, какви се, најубави! Башка и многу убаво ми стојат, ваљда.:pipi:

Aj ќе ги издвојам омилените..
(иначе не замервите на квалитетов на сликиве, до мобилниот е)

фустанчево го носев на полуматурата...и на две-три свадби:pipi:
NAZSrR731158-02.jpg

најомилени за летово.. претежно денски за на плажа ги носев.. ректко кога ми текна навечер да ги облечам,т.е. само два пати
dib1Ih470294-02.jpg

Ја купив за Нова Година, на втора вечер ја носев(сега малце избледила тука кај боите поради тоа што мама на вриење ја впикала)...
Иначе од позади е со гол грб
1WP.UA757786-02.jpg

Најомилената блуза... преубаво стои
5Fg42C623722-02.jpg

си ја купив пред два три месеци.. сега зимава ја носам со под мене друга црна блуза и така..
nDU1pY837728-02.jpg

болерото што го носев за матура, бело сатенско со пуфкасти ракавчиња и штикличките од матура!!!!премногу си ги сакам, си ги носам и секогаш ќе гу чувам!!!и некои маички кои ми се ептен штосни и удобни!

Најомилени ми се фармерчињата Levi's 504. Едноставни се, а и убаво изгледаат
504_regular_straight.__27675.jpg

Шорцевите Адидас што ми ги подарија,и дресовите што ги имам..

Imam eden dukser sto mnogu mi e pogoden od Terry weijl si go kupiv i go utepuvam od nosenje i edni patiki adidas sto epten si gi sakam:pipi:

Фустанчето кое го носев за Нова Година црно краткичко и фармерките што си ги купив при последниот шопинг, а се тесни со разни џепчиња и патенти за украси ми се најомилени во овој период:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom