Омилено парче облека?

• Креатор на темата Креатор на темата ANDZI
  • Време на започнување Време на започнување
едни панталончиња црни кратки летни си ги изнаносев летово уф уф:pipi:

Едни прави тесни темни фармерки што ги купив пред година ипол ги преносев. Уште фали со нив да си спијам. А ги куптив ептен евтино, но штом ги видов се заљубив и уште сум вљубена :pos:
Исто едно бели сандалки пред 2 години ги купив преевтино и тие ги преносев. Здрави ми се и догодина ќе тераат:). Имам и омилени чизми кои одвај чекам да залади да ги облечам.
Имам уште многу омилени, во глобала немам нешто што не сакам од гардаробата моја. :)

Кошули!
Сите кошули, до една, ама поќе оние со бауш-ракав и со врзвање напред. :pipi:

Фармерки како прв избор.... после доаѓа кошула со долги ракави и на трето место дуксер (нормално, ова одвоено :))

чизмите кожни што ги купив пред некоја година не ги изоставам секоја зима, фармерките особено ги носам, летните фустанчиња.

Едни сиви фармерчиња не можам да престанам да си ги носам.Имав такви и ми се скинаја, не знајте колку сум се нервирала.Пред некој месец си најдов исти такви и се скапав од радвење скокав тука во продавницат, ваква бев, :vozbud:.Мама и продавачкана мислеја напади добивам.Не ни размислив, одма си ги купив :) Освен нив иам една пчелкеста блузичка така широчка е, жолто со сива и многу си ја сакам мека е таква...:back:

Една црна блузичка со 3/4 ракави и со врвца се врзува назад..Чизми уште пред 5 години имам, ама не ги фрлам оти ги носам од време на време и се скроз здрави :pos2:, ниски чевличиња црни со бели точки и чорапчињата со прсти :baeh:

Не сум спрема ниту едно парче облека посебно наклонет. Се што имам, подеднакво си сакам и носам ... :wink:

едни фармерчиња со такмички, сукма и блуза лила боја е овие ствари ми се најомилени а исто така фустанчето што го носев за НОва Година

18995.jpg

30179.jpg

31282.jpg

фустанчињата што ги имам од матурата и апсолвентската вечер, (посебно тој матурскиот) ,навистина за ништо на светот не би ги фрлила, бидејќи боите и моделите не знаат за демоде, можам да ги носам и по 10 години и никој нема да сфати дека тој од матурата на пример е од 2004 година

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom