Hmmm... Edni farmerki od Mng, gi kupiv pred 2ipol godini, sega se PARTAL na nogavicite ama ednostavno ne mozam da prestanam da gi nosam... I belata jaknicka, mnogu mi e mala ama uste si ja nosam =)))
Едни прави тесни темни фармерки што ги купив пред година ипол ги преносев. Уште фали со нив да си спијам. А ги куптив ептен евтино, но штом ги видов се заљубив и уште сум вљубена
Исто едно бели сандалки пред 2 години ги купив преевтино и тие ги преносев. Здрави ми се и догодина ќе тераат. Имам и омилени чизми кои одвај чекам да залади да ги облечам.
Имам уште многу омилени, во глобала немам нешто што не сакам од гардаробата моја.
Едни сиви фармерчиња не можам да престанам да си ги носам.Имав такви и ми се скинаја, не знајте колку сум се нервирала.Пред некој месец си најдов исти такви и се скапав од радвење скокав тука во продавницат, ваква бев, .Мама и продавачкана мислеја напади добивам.Не ни размислив, одма си ги купив Освен нив иам една пчелкеста блузичка така широчка е, жолто со сива и многу си ја сакам мека е таква...:back:
Една црна блузичка со 3/4 ракави и со врвца се врзува назад..Чизми уште пред 5 години имам, ама не ги фрлам оти ги носам од време на време и се скроз здрави :pos2:, ниски чевличиња црни со бели точки и чорапчињата со прсти :baeh:
фустанчињата што ги имам од матурата и апсолвентската вечер, (посебно тој матурскиот) ,навистина за ништо на светот не би ги фрлила, бидејќи боите и моделите не знаат за демоде, можам да ги носам и по 10 години и никој нема да сфати дека тој од матурата на пример е од 2004 година
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.