Омилено парче облека?

• Креатор на темата Креатор на темата ANDZI
  • Време на започнување Време на започнување

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Колку што видов не сретнав ваква тема.Епа ајде пишете дали имате некое парче облека за кое сте сврзани кое ви е многу мило и го носите долго време...Јас немам многу некоја облека која би ја издвоила како најомилена но ,моите фармерки што си ги купив лани од Levi's мноогу си ги сакам и нон стоп ги носам без разлика што имам уште други 4 пара.Многу ми се свиѓаат како ми стојат....Кога више нама да ги носам кога ке бидат надвор од мода или ги скинам и сл. ќе си ги чувам во мојот плакар никако не ги фрлам....:helou:

пааа може да се каже дека сум посебно приврзана за една маичка што ми ја поклони лани за роденден мојата најдобра другарка Елена ја носев колку што можев почесто цела година и сега уште ја носам за по дома и не планирам да ја фрлам :P

Edna bela maicka,bela suknja i ova maice

хммм па сите парчиња облека ми се мили ама посебно мили ми се зеленкастите широки фармерки (не многу широки де лол!) :)

ауу..омилени парче облека..хмм..едни црни фармерки,мнооогу ги сакам,нон-стоп ги носам и убаво ми стојат..една бела сукњичка што ја напраив лом на одмор,ама си ја носам и не ја фрлам пошто ја обожавам ии едно фустанче од бершка и една убава маичка од зара..никогаш нема да ги фрлам макар и да се распарталат,засекогаш ќе има место за нив во мојот плакар:pipi:

si ja sakam seta moja obleka ali najomileno mi e edno crveno fustance so beli tocki.se skapav nosejki go celo leto

Една сива маичка без никаков натпис на неа, само е сива и ми е точна и можам насекаде да ја носам.
Плус многу добро ми стои.:tv:

bluzonce crno so sitni rozevki bukvi beneton pisuva...ne go davam za niso..epten si go ljubam ( so doti4na go kupiv :) ):smir:

bluzonce crno so sitni rozevki bukvi beneton pisuva...ne go davam za niso..epten si go ljubam ( so doti4na go kupiv :) ):smir:

Па тоа дека со мене го купи:kesa:

А мене омилени ми се едни бели панталонки најк што ги имам еден век, не с еништо спешл, али имаат најбоље материјал и се ептен комотни, нив не ги мењам за ништо на светот:helou:

Имам повеќе омилени парчиња облека,најомилени се фустанчињата кои ги имам,една бела сукња и 3-4 маички кои стварно ми се зараснати за срце.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom