Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Леле воа девојките у Кавадарци каа збеснале даа Сида ова она ти ги мислиш заушки имат они Сида да ти имале :pos::pos:Туку криво ми е такви девојќиња да се упропастат:helou: Али сега е касно.Касно ќе бити каснијее:pos2::pos2::pos2::sekss::sekss:

Леле воа девојките у Кавадарци каа збеснале даа Сида ова она ти ги мислиш заушки имат они Сида да ти имале :pos::pos:Туку криво ми е такви девојќиња да се упропастат:helou: Али сега е касно.Касно ќе бити каснијее:pos2::pos2::pos2::sekss::sekss:

Е какви девојчиња бре, ногу да не се салам, миѓу нози воз му има поминато :pos2: добро сеа ти шо и го имаш меракот на ХИВ позитивна личност тоа е сосем треќа работа, лопов еден, це заразиш и ти че ти а маане лопатта Дуро, бери умот у главата чу ли, од тиа шо ти ги кажа преѓа да бегаш ѓоа кучка од кур :pos2:

Е какви девојчиња бре, ногу да не се салам, миѓу нози воз му има поминато :pos2: добро сеа ти шо и го имаш меракот на ХИВ позитивна личност тоа е сосем треќа работа, лопов еден, це заразиш и ти че ти а маане лопатта Дуро, бери умот у главата чу ли, од тиа шо ти ги кажа преѓа да бегаш ѓоа кучка од кур :pos2:

Добро бе шо ми цркаш толку да го ебам ете не одам таму ќе те послушам :baeh::helou: Ама јаки моми се :pos2::pos2::pos2::pos2::pop::kez: се драпам бе какви моми нека се чистат таму нека се козат:kez::pos2::pos2::pop:

Добро бе шо ми цркаш толку да го ебам ете не одам таму ќе те послушам :baeh::helou: Ама јаки моми се :pos2::pos2::pos2::pos2::pop::kez: се драпам бе какви моми нека се чистат таму нека се козат:kez::pos2::pos2::pop:

Беа јаки моми, помина нивната, сеа на терапија че ги праќаме :tv:

Де бе каижте шо е ваа равота си таа СИДА?:)
Неошо гимназија ваму-наму слушна...
Не су упатен, а мож ќе оам у Moon на Џамбазов, а таму се мотат доста малолетнички...да си припазуам.:smir:

Беа јаки моми, помина нивната, сеа на терапија че ги праќаме :tv:

Ќе му викат диши :vozbud: АААААааа ништо ништо не е страшно Сидичка имате малце:vozbud::pos2::pos2::pop:

Де бе каижте шо е ваа равота си таа СИДА?:)
Неошо гимназија ваму-наму слушна...
Не су упатен, а мож ќе оам у Moon на Џамбазов, а таму се мотат доста малолетнички...да си припазуам.:smir:

Пази се баце, 2 од трета и 2 моа генерација, поопасно е они без кутон шо дават, ти обавезно носи си :) :) :)

Ќе му викат диши :vozbud: АААААааа ништо ништо не е страшно Сидичка имате
малце:vozbud::pos2::pos2::pop:

Ништо Буби че помине, сеа бате илачите че ги донесе че те окикеравиме до вечер :vozbud::vozbud::vozbud:

Пази се баце, 2 од трета и 2 моа генерација, поопасно е они без кутон шо дават, ти обавезно носи си :) :) :)

Ништо Буби че помине, сеа бате илачите че ги донесе че те окикеравиме до вечер :vozbud::vozbud::vozbud:

Ало оператор 16 де една порака до Тате! Тате идиси одма дома дада има СИДА:vozbud::pos2::pos2:

За арно нека е :vozbud: ако ништо друго че а имат честа Дуро 2 лопати да му маане :pos2:

У ствари ми текна...
Ја и големата и малта сида ги иам прележано...неам гајле.:):):)

У ствари ми текна...
Ја и големата и малта сида ги иам прележано...неам гајле.:):):)

Шо викаш тогаш воа за тебе не важи оди ропај и немај гајле Васо ќе ти ги каже момите :vozbud::sekss::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom