ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
И покрај краткото време за мобилизација и покрај лошиот термин и целата блокада на градот, групата повторно успеа да се покаже во одлично светло.

Овој ритам мора да го задржиме до крај, затоа што ние друг клуб немаме и затоа што Вардар освен нас, нема никој друг!

ФК Вардар - ФК Струга ТЛ (29.11.2023)

ЦРВЕНО ЦРНИ - ДО КОСКА!
Борбата продолжува!

Attachments

• Screenshot_20231129_170605_KineMaster.jpg
    Screenshot_20231129_170605_KineMaster.jpg
    486,4 KB · Прегледи: 86
И покрај краткото време за мобилизација и покрај лошиот термин и целата блокада на градот, групата повторно успеа да се покаже во одлично светло.

Овој ритам мора да го задржиме до крај, затоа што ние друг клуб немаме и затоа што Вардар освен нас, нема никој друг!

ФК Вардар - ФК Струга ТЛ (29.11.2023)

ЦРВЕНО ЦРНИ - ДО КОСКА!
Борбата продолжува!
Зошто само едно малечко знаменце, каде што има место и за ударно?
Бројка супер.

Зошто само едно малечко знаменце, каде што има место и за ударно?
Бројка супер.
Majtap prajs ? Za koja brojka zboras za klubot na narodot ova tie Kinder I Junior parti oti drugite bea opravdano otsutni na obezbeduvanje poradi samitot na OBSE
Za koj Kur go ostavaat ovaj cirkuzantot a sega potparol da mu snima od tribina cela godina dena ,ne e jasno no golemi se tie si znaat

golemi se tie si znaat

Сега големи сме или киндер сме?
Дај со муабетиве, онака..озбилно треба да ти враќам на ова? Води нормална дискусија. Ако се деца, дојди истепај ги. Просто е...

Одлична бројка во среда од 13:00ч, при блокиран град и лошо време. Далеку поголема од сите други, кога веќе ме влечеш за јазик. Ова чисто, да ти покажам дека може да ја сведам дискусијата на твое ниво.

Којзнае кој веќе пораз е ова, а луѓе се уште полнат коп. Тоа заборави да пишеш, битно мали биле онакви биле. Не паразитирај, ако имаш што да кажеш нормално пиши.

Најава | ФК Македонија Ѓ.П. - ФК Вардар (2.12.2023)

Мојот најголем кошмар во животот се остварува... драмска тишина, шоу мост гоу он! Мајмунииии Прилеееп се враќаат, се мобилизираат храбро и достоинствено. Ќе се соберат илјада орки сега против Пелистер оваа пошаст требаше да се гаси со време сега ќе биде касно за сите нас! Едно е кога како до сега беа во сејфти мод, друго ќе биде од сабота натака животот за сите нас. Самопрогласување број1, коментари наезда на секоја слика, форум напад секаде. ПОБЕДА ВЕЧНА најверни, НАЈ НАЈ НАЈ НАЈ НАЈ. Некој ќе ми каже добро е за тифото да се врати Прилеп на нав-карта. Не е добро верувајте.

Мојот најголем кошмар во животот се остварува... драмска тишина, шоу мост гоу он! Мајмунииии Прилеееп се враќаат, се мобилизираат храбро и достоинствено. Ќе се соберат илјада орки сега против Пелистер оваа пошаст требаше да се гаси со време сега ќе биде касно за сите нас! Едно е кога како до сега беа во сејфти мод, друго ќе биде од сабота натака животот за сите нас. Самопрогласување број1, коментари наезда на секоја слика, форум напад секаде. ПОБЕДА ВЕЧНА најверни, НАЈ НАЈ НАЈ НАЈ НАЈ. Некој ќе ми каже добро е за тифото да се врати Прилеп на нав-карта. Не е добро верувајте.
Мене оваа објава ми е омилена :D
Знам дека не им е ова официјална страна, али гледајќи им ги коментарите на воџите на фб и останатото членство, менталитетот е тој и кај другите.
Screenshot_20231201_153211_Facebook.jpg
Се налутиле дека биле објавени слики од Македонија-Италија, ама нив ги немало на сликите :pos:

Мене оваа објава ми е омилена :D
Знам дека не им е ова официјална страна, али гледајќи им ги коментарите на воџите на фб и останатото членство, менталитетот е тој и кај другите.
Прегледај го приврзокот 399570
Се налутиле дека биле објавени слики од Македонија-Италија, ама нив ги немало на сликите :pos:

Какви дегенерици собрани на едно место неверојатна работа. Маркови кретени!

Утре се игра Пелагониското дерби А јас би рекол ова е дерби Македонско ,Победа Пелистер ,со ривалитет и традиција од поке од 80 години ,со многу јаки утакмици низ историјата и ,многу дешавки ,а и имињата кумој сме Битолчани му викаа Мајмуни на Прилепчани ,а Чкембари му викаа Прилепчани на Битолчани како навредливо демек а и после се зедоа тие имиња. Навремето се идело и пешки со точаци на гостување мегу двата градој и тоа масовно пола пола стадионо и тумбе кафе и гоце делчев ,а и се знаело убо тепање да има ,на дено на утакмицата ,и многу и роднински се поврзани битолчани ,прилепчани, смири се степај се ,така било стално ,утре нека биди празник , жалосно е шо втора лига се игра вакво дерби, и сигурно ке има 5,6 илјади гледачи ,ете мајмуни по подолго време се вракат во поголем број ,ке има добар дуел навивачки ,фалат вакви утакмици

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom